Câștigătorii celei de-a doua ediții a concursului „Fii modelul Odoraș”. Ia vedeți ce copii adorabili au fost selectați!

Câștigătorii celei de-a doua ediții a concursului „Fii modelul Odoraș”. Ia vedeți ce copii adorabili au fost selectați!

De curând, revista online „Odoraș” a lansat pe profilul său de Instagram un concurs interesant în care îndemna părinții să-și înainteze copiii în calitate de modele pentru a reprezenta revista Odoraș timp de 2 luni. Am fost plăcut surprinși să descoperim profilele de Instagram ale multor mame talentate și creative. Noi am analizat fiecare profil dacă a ținut cont și a respectat regulile și condițiile concursului și am ales de această dată tocmai 15 câștigători, deși inițial ne propuneam să selectăm doar 7. Ne-am convins o dată în plus că avem în țara noastră foarte mulți copii frumoși și părinți activi și creativi.

În continuare vă recomandăm să admirați câștigătorii și să vedeți cum îi caracterizează mămicile lor:

Emily și Eugeniu, sunt gemeni și au 2 anișori. Sunt ambii foarte activi și energici, le place dansul, desenul și animalele. Au deja poezii preferate și numără în engleză până la 10. Le place când părinții le citesc povești și privesc împreună desene animate. Sunt sociabili și interacționează foarte ușor cu alți copii.

Akim are 7 luni, a moștenit pasiunea pentru dansuri și cântece de la bunica care este soprană. Adoră plimbările cu mașina și este atras de fiecare detaliu al naturii, analizând minuțios fiecare floare și frunză. Este unul dintre puținii copii care deja la 3 luni a început să pronunțe cuvântul mama.

Matei are 2 ani și jumătate, este curios și foarte dulce. Se plictisește repede și caută mereu o activitate nouă. Îi place să meargă cu motocicleta și cu bicicleta, este pasionat de dinozauri și are deja melodii preferate, pe ritmul cărora dansează. Este mereu în căutarea unui nou mister și începe treptat să descopere cum funcționează lucrurile din jurul său.

Luca are 2 ani și 9 luni, marea lui pasiune sunt literele. Îi place să se joace cu mingea, una din preferatele lui este de culoare roșie și nu se desparte de ea niciodată, inclusiv în somn.

Miroslava are 5 ani, este Mini-Miss Moldova 2018, cunoaște 50 de poezii și a finalizat Școala de modele ,,Luxury Models Agency”. A defilat pentru prima dată la nici 3 ani, iar activitățile sale zilnice se deosebesc mult de activitățile altor copii. Miroslava se filmează în spoturi publicitare și videoclipuri.

Sandra este o fetiță amuzantă și sociabilă. Construiește relații de prietenie foarte repede și se salută pe stradă când e privită de trecători. Îi place să cânte, să danseze și adoră să fie fotografiată. Recent a descoperit jocurile cu puzzle și îi place să le asambleze. Privește desenul animat Baby Riki și are o dependență de ponei.

Iulian are 4 ani și jumătate, este energic și pasionat de mașini, înot și taekwondo. A finalizat cursurile de modeling și a câștigat titlul de Mini Mister Moldova 2018 și Super Model Moldova 2018. Prima experiență de model a avut-o la 10 luni și a apărut în revista Odoraș. Acum este pe pagina principală la brandul Mi-e Dor. Este un copil sociabil, cu mulți prieteni, și are un respect deosebit pentru fete.

Alex încă din burtică era foarte energic și acum este mereu în acțiune și mișcare. Chiar dacă este foarte năzbâtios își găsește liniștea când asamblează puzzle. Totuși marea lui pasiune rămâne a fi mașinile și nu merge nicăieri fără ele.

Emilia are 2 ani și 5 luni, adoră să petreacă timpul cu sora sa de doar o lună. Îi place să danseze și să cânte, are deja și canalul său pe YouTube. Se simte foarte confortabil în fața camerelor de luat vederi și iubește să fie fotografiată. Printre activitățile preferate ale Emiliei se numără jocurile cu puzzle și jocurile cu păpuși.

Mihai iubește să petreacă timpul la bucătărie cu mama și să gătească împreună ceva gustos pentru tati. Privește desene animate, dansează, se joacă și îi plac plimbările în aer liber. Muzica și gătitul sunt marile lui pasiuni.

David are 5 ani, are un mare interes față de dinozauri, de istoria lor și cunoaște tipurile și denumirile acestora. O altă pasiune sunt mașinile de curse, îi place să inventeze propriile jocuri cu mașini și parcări ingenioase pentru ele. David frecventează cursurile de construcție lego și de fiecare dată vine impresionat de lucrurile construite și de informația nouă pe care o află în cadrul cursurilor.

Gabriela împlinește pe 14 decembrie 4 ani, este o fetiță cuminte și ascultătoare, adoră cărțile, culoarea roz și rochițele. Îi place să frecventeze grădinița, iar acasă își asumă ea rolul de educatoare. Preferă să se uite în oglindă și să pozeze, cochetând frumos cu aparatul de fotografiat.

Amelia are 4 ani, este pasionată de muzică și dans. Are deja preferințele sale vestimentare și își alege singură ținutele, iar mami doar le corectează puțin.

Mark are 2 ani și 8 luni, este un băiat energic și foarte vesel. Frecventează grădinița rusă și iubește să interacționeze cu copiii.

Teodor este un soare mic și drăgălaș, zâmbește non-stop și aduce doar emoții pozitive celor care îl văd zilnic sau pentru prima dată.

Adaugă comentariu