Câștigătorii concursului „Fii modelul Odoraș”

Câștigătorii concursului „Fii modelul Odoraș”

Revista online „Odoraș” a organizat pe profilul său de Instagram un concurs ingenios în care mai mulți copii au fost selectați în calitate de modele pentru a reprezenta revista timp de 2 luni. Echipa revistei a examinat fiecare profil și a verificat dacă fiecare participant a respectat regulile și condițiile concursului. Și de această dată am ales 15 copii talentați, frumoși și energici. Vă propunem să admirați micile modele și să vedeți cum îi caracterizează mămicile lor.

Notă: acest articol va fi actualizat ulterior cu informații despre încă 6 copilași pentru că nu am primit răspuns de la mămicile lor

Anastasia are un anișor și trei luni, este o fetiță liniștită care adoră să construiască piramide. Iubește fructele și la ai săi trei ani a vizitat deja trei țări: Turcia, Bulgaria și Ucraina.

 

Miron Nicolai are doi anișori și patru luni. Este un băiețel iubitor și sociabil, iar majoritatea timpului îl petrece în lumea curiozităților și descoperirilor. Este foarte energic și în fiecare zi încearcă să învețe activități noi. Fiind un amator al fotbalului, Nicolai are o colecție cu mingi de diferite culori și forme.

 

Emmily are doi anișori și iubește să fie fotografiată. Privește cu mare pasiune desenele animate educative și ascultă foarte des muzică pentru copii. Fiecare sfârșit de săptămână îl petrece împreună cu familia la plajă. Emmily este mereu dispusă să facă cunoștință cu alți copii, le zâmbește și îi salută călduros. Înainte de culcare, Emmily adoră să-i citească părinții povești.

 

Emilia este fericirea și dragostea părinților, ea este motivul lor de bucurie și mândrie. Mia, așa cum o dezmiardă cei dragi, este un copil foarte sociabil și prietenos. Îi place să deseneze și să meșterească diferite figuri din plastilină. O pasiune aparte o are pentru înot și lectură.

 

Ivanka are un anișor și nouă luni,  îi place să cânte, să citească și să numere. Păpușa preferată este Mașa, pe care o hrănește, o adoarme și are grijă de ea ca o adevărată mămică. Adoră să fie îmbrăcată în rochițe și pozează ca o modelă profesionistă.

 

Sofia are cinci anișori și este plină de energie și bună dispoziție, ea iubește să frecventeze grădinița din motiv că acolo află și învață multe lucruri noi. Sofia practică sportul, gimnastica estetică și învață engleza.

 

Emilia are doi anișori și nouă luni, este foarte frumoasă și cochetă.

 

Amelia este o fetiță timidă, gingașă și foarte drăguță. Iubește să citească și să modeleze figuri din plastilină. Este pasionată de muzică și memorează cu ușurință piesele preferate. De asemenea, Amelia adoră să facă shopping și să fie fotografiată.

Arsenii și Daniel sunt doi frățiori foarte diferiți. Frățiorul mai mare iubește fructele și are o pasiune aparte față de mașini, în camera lui este mereu ordine și toate jucărie sunt așezate pe raft. Frățiorul mai mic iubește să mănânce carne, este pasionat de lectură și se joacă cu animalele. Sunt doi frați foarte talentați care se iubesc extrem de mult.

Adaugă comentariu

Închide