Cele mai frumoase COSTUME de BAIE pentru fetiţe

Cele mai frumoase COSTUME de BAIE pentru fetiţe

Costumele de baie sunt piese de top, adevărate vedete, în garderoba de vară a copiilor şi sunt obligatorii de purtat la plajă. Dacă v-aţi programat o vacanţă plină, cu vizite la piscină sau călătorii la mare, v-am pregătit o selecţie de costume de baie inedite pentru fetiţe.

Producatorii de haine pentru copii au creat modele creative, haioase şi vesele, cu care cei mici să facă senzaţie pe plajă. Dar dacă nu găseşti un model care să te mulţumească, inspiră-te de mai jos şi „reinventează” un costum obişnuit sau, de ce nu, coase tu unul!

 

1. Costum de baie întreg

Costumul de baie întreg este recomandat celor mici, pentru că acoperă o mare parte a pielii, protejând-o astfel de razele arzătoare a soarelui. Danteluţele şi "fustiţele" vor transforma costumul de baie într-o piesă stilată şi deosebită, aşa că, dacă ai inspiraţie şi îndemânare, coase câteva detalii pe un costum obişnuit şi vei obţine un model original!

 

2. Costum din două piese

Dacă alegi pentru fetiţa ta costume de baie din două piese, la fel, ai o multitudine de alegeri – colorate şi haioase, potrivite vârstei. Poţi alege un model cu top şi chiloţei/şorţi sau unul cu „sutieni”, mai apropiat de costumele celor adulţi. Important e să alegi un slip comod şi nu unul gen „bikini”, indiferent de vârsta fetiţei.

 

3. Asortează ţinuta de plajă

Dacă vrei ca micuţa să fie şi mai stilată, asortează costumul de baie cu celelalte accesorii – pălărioara, bentiţa, papuceii, ochelarii de soare, gentuţa. Fă-o cu gust şi nu exagera, fetiţa nu trebuie să fie roz (sau altă culoare) din cap până în picioare.

 

4. Personaj de poveste

Poţi alege un costum care să ilustreze un anumit personaj preferat de copil – Mica sirenă, Minnie Mousse, Hello Kitty sau o buburuză, broscuţă, căpşunică etc.

 

5. Sunt la fel ca mama mea!

Dacă aveţi posibilitatea, procuraţi sau coaseţi costume de baie pentru mama&fiică. Nu e neapărat să fie acelaşi model, important e să să asorteze culorile, tipul de textul etc. Veţi arăta stilate şi veţi atrage priviri admirative!

 

Dincolo de design şi stil, nu uita: costumul de baie ales trebuie să fie cât mai confortabil pentru copilul tău! În plus, e obligatorie purtarea unei pălărioare şi folosirea cremelor de protecţie solară.

 

 

Foto: aliexpress.com; alittleloveliness.blogspot.com; amazon.com; babble.com; 

blogdakarlitcha.com.br; chasing-fireflies.com; clickinmoms.com; crazy8.com; 

createkidscouture.blogspot.com; etsy.com; gilt.com; instagram.com; janieandjack.com;

 kortnijeane.com; likeimage.com; macys.com; mooshinindy.com; mothermag.com; 

opheliasgarden.tumblr.com; pinterest.com; popsugar.com; ravelry.com;

shaileyh.blogspot.md; storenvy.com; tinytulip.com; zulily.com

Adaugă comentariu