Petrecerea lui Alexandru-Ioan, un eveniment plin de stil și culoare

Petrecerea lui Alexandru-Ioan, un eveniment plin de stil și culoare

Intitulată sugestiv – „Petrecerea mea”, pentru familia Paiu cumetria fiului Alexandru-Ioan a fost o adevărată sărbătoare la care au participat cei mai importanți oameni din viața acestui omuleț: bunici, nani de botez, mătușe, moși, verișori și prieteni de familie, aproximativ 45 de invitați.

Pentru ca evenimentul să fie cu adevărat bine organizat și pus la punct, părinții Diana și Nicolae au pregătit totul cu multă migală: cadourile pentru nani, micile atenții pentru invitați, decorul sălii, dar și multe alte atribute specifice unei astfel de sărbători. Apropo de decor, au predominat culorile cafeniu și alb, dar s-a optat inclusiv pentru nuanțe de albastru și roz, care au dat tonul sărbătorii. Mai mult chiar, cei mai apropiați oameni au ales să poarte ținute tot în astfel de culori. 

Alexandru-Ioan s-a simți cu adevărat special și în centrul atenției, or, nu în zadar părinții au ales să sărbătoarească cumetria la o vârstă destul de conștientă a fiului – aproape doi ani.  Așa că Alexandru a ținut piept tuturor urărilor de sănătate, a cântat și a dansat până la sfârșitul petrecerii, alături de prietenii lui. Surpriza serii pentru ei au fost persoanejele desenului animat preferat – Mașa și Ursul, dar și cadourile mult așteptate – o limuzină, o bicicletă precum și multe multe jucării.

Pe lângă toate cele enumerate mai sus, tonul sărbătorii a mai fost dat și de muzica bună, și de bucatele gustoase. Astfel, de rând cu Alexandru, toată lumea a petrecut și s-a distrat până în zori. Imaginile de la eveniment redau cel mai bine toată nebunia și distracția de la cea mai tare petrecere.Sărbătoarea a avut loc la Restaurantul "Codru". 

Foto: arhiva personală

 

 

Adaugă comentariu

Închide