Un altfel de bal de absolvire la grădinițe și în clasele primare

Un altfel de bal de absolvire la grădinițe și în clasele primare

Încă un pic și toți absolvenții de grădinițe vor începe pregătirile pentru școală. Până atunci însă, urmează primul „bal de absolvire”, care se cere a fi unul interactiv, interesant și memorabil pentru toată viața. O petrecere similară de sfârșit de an poate fi organizată și pentru elevii de școală primară. Cei care promit să transforme această primă sărbătoare a copilului dumneavoastră într-un adevărat show sunt animatorii de la Laboratorul X.  

Ce obțin copii care aleg Laboratorul X? Un spectacol științific, de divertisment care, apropo, poate fi considerat un preambul al viitoarelor note de 9 și 10, dar și un stimulent al gândirii logico-creative. Show-ul va fi condus de un “animator – profesor”, responsabil să prezinte laboratorul științific într-o manieră interactivă, și va fi asistat de copii. Toți împreună vor crea Mașina Timpului, se vor întrece la făcut crio înghețată, vată de zahăr, apă gazată, viermi polimerici, vor experimenta coafuri haioase cu uscătoare de păr gigantice etc.

Laboratorul X are pregătite peste 20 de experimente, care garantat vor ridica dispoziția celor mici și vor crea o atmosferă de sărbătoare. Programul spectacolului mai include: decor din 100 de baloane colorate, fotograf profesionist, cadouri pentru fiecare copil. 

Show-ul durează 60 – 90 de minute. Animatorii se deplasează în orice colț al orașului.       

Costul variază între 120 și 150 lei de persoană și este calculat la un grup de ~30 de persoane. Astfel, cei care comandă un show științific marca Laboratorul X, câștigă o reducere de 2000 lei.

Cei interesați trebuie să facă rezervare din timp la numărul de telefon 079345678.

Adaugă comentariu

Închide