Librarius: Cărți pentru Micuțele Prințese și Micii Eroi

Librarius: Cărți pentru Micuțele Prințese și Micii Eroi

Cărțile pentru copii trebuie să fie o prezență constantă în viața celor mici. Cititul ajută la dezvoltarea creierului, a competențelor lingvistice, stimulează creativitatea, oferind beneficii extraordinare atât copiilor cât și părinților.

Dacă ești în căutare de cărți cu povești, cărți de parenting sau jocuri educative pentru cei mici, atunci locul potrivit e la Librarius!

Cărți pentru Micuțele Prințese

  • 20 de fete extraordinare care au schimbat lumea sunt poveștile femeilor care au atins perfecțiunea în timp, iar acest lucru e grație ascultării vocii lăuntrice. Ele au investit multă răbdare și și-au urmat pasiunile ascunse, astfel atingându-și scopurile propuse. Care totuși a fost secretul reușitei lor? Noi vă îndemnăm să-l descoperiți.

 

Pentru a primi rolul de prințesă cu adevărat trebuie să deții și o gentuță fermecată! Cu ajutorul ei vei descoperi noi jocuri și activități, vei colora 12 desene, iar colile strălucitoare cu abțibilduri te va ajuta să completezi scene cu prințese din povești.

 

  • „Olguța și operațiunea Jaguarul” e despre o fetiță originală și nonconformistă, care nu vrea să se-mpace cu faptul că lumea nu e pe măsura ei și încearcă mereu să rezolve problemele din lumea oamenilor mari.

Deși viitorul pare a fi unul promițător, Olguța întâmpină noi dificultăți: trebuie să rezolve misterul unei dispariții de care depinde viața mamei și să facă rost în doar două zile de o sumă enormă de bani. Bunicul ei milionar a dispărut, iar răpitorul nu e deloc genul de persoană cu care se poate negocia.

Va reuși oare Olguța, cu ajutorul prietenilor, să treacă de toate obstacolele?

Cărți pentru Micii Eroi

Istorioarele adunate în această carte povestesc viața celor mai curajoși, isteți, inventivi oameni care au reușit să schimbe lumea. Cu încredere în propriile forțe, ei au atins cele mai înalte culmi ale succesului, iar citindu-le poveștile de viață vei reuși să-ți fortifici o minte strălucită!

 

  • „Sistemul solar pentru copii” oferă șansa micilor exploratori să descopere enigmele pe care le ascunde imensul spațiu cosmic. Enciclopedia vă va oferi date interesante despre constelații, galaxii, într-o aventură a cunoașterii.

După o mulțime de aventuri incredibile la bordul navei Artemis, George reușește să se întoarcă pe Pământ. Însă de îndată ce aterizează observă că, în lipsa lui, lucrurile se schimbaseră dramatic. Anul 2081, iar în locul orașului în care crescuse acum se găsește un ținut arid, unde copiii se plimbă însoțiți de roboți inteligenți. Va reuși oare George să descopere cine se află în spatele acestei noi lumi?

Explorează întreaga serie, creată de Lucy Hawking împreună cu tatăl ei, profesorul Stephen Hawking:

„George și cheia secretă a Universului“; „George în căutarea de comori prin Cosmos“; „George și Big Bangul“; „George și codul indescifrabil“; „George și Luna albastră“.

 

Alege cărțile preferate pentru copilul tău pe www.librarius.md!

Adaugă comentariu

Închide