Scăpăm de carii și de frica de a merge la doctor!

Scăpăm de carii și de frica de a merge la doctor!

 

Fiecare părinte vrea să își vadă copilul zâmbind, însă sănătatea acestui zâmbet depinde în primul rând de o vizită regulată la medicul stomatolog. Încercarea de a obține o dantură sănătosă poate deveni o corvoadă în cazul  în care nu ați găsit încă o clinică stomatologică de încredere, cu specialiști care ar fi în stare nu doar să îi trateze dinții celui mic, dar și să îl ajute să treacă peste frică și să îi capete încrederea.

 

Atunci când alegeți o clinică stomatologică pentru copilul vostru, țineți cont de următoarele SFATURI:

- Apelați la un medic stomatolog care are experiență cu copiii și care poate discuta cu cei mici;

- Înainte de tratament, mergeți la o vizită de acomodare pentru ca celui mic să nu îi fie frică de necunoaștere;

- Clinica pe care o alegeți trebuie să posede tehnici moderne de tratament și să ofere servicii de calitate.

Pentru a vă ajuta în alegerea unei clinici care să corespundă tuturor doleanțelor dvs., am selectat patru centre stomatologice de încredere, recomandate de mămici.

 

ClasicDent

Copiii sunt cele mai frumoase cadouri pe care le oferă viaţa, de aceea, sănătatea lor, inclusiv şi cea a dinţilor, este primordială pentru fiecare părinte în parte. Clinica stomatologică ClasicDent este alegerea potrivită pentru cei care își doresc un stomatolog competent, or, activitatea acestei clinici este orientată spre a crea o atmosferă calmă și confortabilă pentru fiecare copil în parte.

Diagnosticarea problemelor dentare, metodele de proxilaxie dentară, ermetizarea fisurilor, igiena profesională şi învăţarea unei igiene corecte, tratamente fără durere şi păstrarea dinţilor temporari până la termenul de erupţie fiziologică, sunt doar câteva dintre serviciile oferite de această clinică stomatologică.

Recomandări pentru vizita la medic: Pentru ca tratamentul să dea rezultatul scontat, stomatologii de la Clasic Dent recomandă părinţilor ca aceştia să consulte medicul stomatolog, deja la împlinirea vârstei de 1 an a copilului; programările pentru micuţii pacienţi se recomandă a fi făcute pentru prima jumătate a zilei, când copilul este mai odihnit şi mai cooperant; protejarea dinţişorilor copiilor se cere a fi efectuată prin sigilarea şi fluorizarea acestora; controlul dentar periodic este recomandat odată la 6 luni, chiar şi la absenţa durerilor etc.

Clinica Clasic Dent s-a remarcat atât prin calitatea şi garanția serviciilor, cât şi prin cadourile oferite fiecărui copilaş. Dăruiți copilului Dvs. un zâmbet sănătos!

Program de lucru: Luni-Vineri: 08:00-18:00; Sâmbăta: 08:00-14:00;

Adresă: str. G. Asachi 29

Telefon: 022 726 691; 079 455 953;

Site: www.clasicdent.md;      

Asistență stomatologică de urgență: 079 455 953.

 

 

UniDentArt

UniDentArt este unica clinică stomatologică din Moldova autorizată de către corporația americană Dentsply. Designul contemporan al clinicii, acvariul cu peștișori de aur, muzica plăcută, dar și medicii instruiți îi vor trata pe micuți fără lacrimi și fără plânsete.

Printre serviciile stomatologice pentru copii, această clinică oferă: tratarea dinților de lapte; tratarea cariei complicate a dinților permanenți; tratarea dinților permanenți cu rădăcinile neformate; extracţia dinților; endodonţia; restaurarea artistică și protezarea temporară. Tot aici puteți beneficia de ortopantomografia digitală (imagine panoramică  a ambelor arcade dentare), tomografia computerizată şi igienizarea cavității bucale.

Clinica este înzestrată cu fotolii stomatologice ergonomice, produse de firma Sirona și cu cel mai nou utilaj profesional. Cu materiale și tehnici de ultimă generație, UniDentArt oferă o gamă ultramodernă de tratamente protetice, chirurgicale, în colaborare cu laboratoarele de specialitate germane.

Program de lucru: Luni-vineri 09:00 – 18:00;

Adresa: str. Ștefan cel Mare 167/1;

Telefon: 022 508 080; 079 931 873;

Site: www.unidentart.com.

 

 

Felluci

Stomatologia "Felluci" este o clinică de familie ce oferă o gamă largă de servicii stomatologice, începând cu profilaxia dentară şi finalizând cu Implantologie şi Restaurări estetice directe. A fost fondată în 2005, de către Ghenadie şi Lucia Fala. Alături de fiica lor, Felicia Fala, şi întreaga echipă, clinica “Felluci” se ocupă de tratamentul dentar cu mult drag şi au mare grijă de zâmbetul dvs, sloganul clinicii fiind “Clinica Felluci - secretul unui zâmbet de invidiat!”

În clinică totul este prevăzut pentru comoditatea pacientului: amplasarea comodă lângă staţia transportului urban, loc pentru parcarea automobilelor, posibilitatea de relaxare la o ceaşcă de ceai/cafea  înainte de tratament.

Micuţii pacienţi se bucurăşi ei de multă dragoste şi de o atenţie deosebită din partea echipei “Felluci”, Lucia Fala fiind stomatolog pediatru şi având în spate o experienţă de 25 ani. Pentru o vizită cât mai plăcută la cabinetul dentistului, copilul trebuie să aibă încredere în persoana care va avea grijă de dinţişorii lui, iar medicul Fala Lucia ştie cum să capete această încredere.

Serviciile pentru copii presupun tratarea tuturor formelor de carie; sigilarea fisurilor dentare; monitorizarea şi profilaxia afecţiunilor bucale la copii; extragerea dinţişorilor de lapte. Pentru micuţii pacienţi se folosesc obturaţii (plombe) colorate de calitate, transformând astfel tratamentul dentar într-o activitate distractivă şi relaxantă, iar calmul şi atenţia medicului stomatolog pediatru va ajuta copilul dvs. să accepte uşor şi cu multă bucurie vizitele la stomatolog.

Program de lucru:Luni-vineri: 09:00-18:00. 

Adresă: bd. Moscovei 15/3, of.1;

Telefon: 022 491 490 (recepția); 079410291

Pagina de facebook: AICI

 

 

DiaDent

DiaDent activează pe piaţa stomatologică din Moldova de mai bine de zece ani. Echipa de specialişti oferă servicii de terapie, ortodonţie, ortopedie, pediatrie, chirurgie – toate pentru copii.

La moment, în clinică sunt trei scaune stomatologice, care utilizează tehnologie de ultimă generaţie. Aici copiii pot beneficia de tratamente cu diferite grade de complexitate: de la fluorizări, ermetizări, plombiţe colorate până la pulpotomii şi extracţii. Tratamentele nu durează mult – de la zece minute, până la jumătate de oră maximum, astfel încât copiii să nu obosească sau să se streseze. Pentru copiii foarte mici, se efectuează tratamente dentare sub anestezie infiltrativă.

Din dorinţa de a creşte zâmbete sănătoase şi de a-i trata de frica de stomatolog, copiii sunt invitaţi să facă „pre-vizite” sau „şedinţe de acomodare”, care nu sunt altceva decât vizite distractive şi educative, unde micilor pacienţi li se face cunoscut cabinetul stomatologic, special amenajat pentru ei.

Program de lucru: Luni-vineri: 09:00-18:00; Sâmbătă, 09. 1400

Adresa: or. Chisinau

Colina Puşkin, 18, of. 1

(+373 22) 296161.

 

 

Foto: Clinici stomatologice, arhivă; parkavenuedentalgnv.com

Adaugă comentariu