Odoraș.

Odoraș.

Eubiotic

Tratează ușor răceala copilului, fără a utiliza medicamente

Tratează ușor răceala copilului, fără a utiliza medicamente

Răceala la copii este o problemă comună, mai ales în sezonul rece, care poate persista și mai mult de o săptămână. Atunci când imunitatea este scăzută, corpul este expus la virusuri și, împreună cu aerul rece, duc la îmbolnăvirea lui.

În cazul sugarilor o ușoară răceală poate duce la o problemă gravă de sănătate, pentru că ei nu pot respira pe gura, așa cum o fac adulții atunci când nasul le este înfundat. Atunci când copilul face febră, începe să tușească și transpiră mult, nu știi cum să reacționezi. Trebuie să găsești modalitățile cele mai eficiente. Recomandat este să se meargă la medicul pediatru atunci când simptomele încep să fie mai puternice.

În schimb,există și remedii naturale de care te poți folosi pentru a trata răceala atunci când cel mic s-a îmbolnăvit.

Apă cu sare

Înfundarea nasului duce la îngreunarea respirației, iar acest lucru afectează somnul și pofta de mâncare. În acest caz, apa cu sare este foarte bună. Pune în paharul cu apă puțină sare și amestecă. După ce va începe s-o bea, căile nazale vor fi desfundate și respirația va fi normală. Repetă acest tratament de 2-3 ori într-o zi. Însă atenție, acest remediu nu este recomandat bebelușilor.

Mai multe lichide

Dă-i să bea mai multe lichide în sezonul rece. Sucurile naturale, apa, laptele cald, supa, ciocolata caldă, sunt cele care protejează gâtul, dar ai grijă să nu fie fierbinți. Pentru cei care au sub 6 ani, recomandat este doar laptele.

Mierea

Mierea este perfectă pentru tratarea răcelii, în special la copii. De asemenea, foarte bun și sănătos este ceaiul de tei, în care adaugi miere. Dacă copilul are mai puțin de 1 an, nu este recomandată mierea, deoarece sistemul digestiv nu este pregătit s-o digere.

În caz de febră

Dacă copilul are febră ,trebuie mers imediat la medic. Nu sunt recomandate pastilele pentru scăderea febrei fără acordul medicului. De asemenea, poate fi alergic la aspirină și să nu știi.

Alimente bune pentru tratarea răcelii  

Atunci când copilul are dureri în gât cauzate de răceală, el refuză să mănânce pentru că nu poate înghiți. Îi vine foarte greu și se forțează s-o facă. În acest caz, trebuie să-i fie date alimente pe care le poate înghiți cu ușurință, cum sunt supa, compotul de mere, cât mai multe lichide.

 

Iar AICI puteți citi niște recomandări ale pediatrului Evghenii Komarovskii cum să ne protejăm de viroze.

 

Informații: clickpentrufemei.ro

Foto simbol: prostudnet.ru

Share:

Articole recomandate