Cum spălăm podeaua în casa în care un bebeluș merge de-a bușilea

Cum spălăm podeaua în casa în care un bebeluș merge de-a bușilea

Până să apară un copilaș rareori ne punem întrebarea ce fel de soluții să folosim pentru a face ordine în casă. Dar cum în viața noastră „intră” un nou omulean începem să ne facem griji la tot pasul. În context am decis să vă spunem cu ce puteți spăla podeaua în casa în care piticul a început a merge de-a bușilea și a verifica fiecare centimetru.

Chimicalele din componența soluțiilor pentru curățare îi pot provoca micuțului iritații sau chiar arsuri. De aceea fie alegi soluții speciale, organice sau cu destinația de a prelucra locurile și lucrurile cu car contactează copilul, fie alegi să folosești unele produse pe care le ai deja în casă și care se descurcă de minune cu murdăria fără să afecteze sănătatea bebelușului.

Prima soluție: soda de masă și praful de muștar. Acest amestec foarte simplu se descurcă de minune cu murdăria și bacteriile care pot provoca infecții. Puteți spăla podeaua folosind soda și muștarul, după care să ștergeți suprafața prelucrată cu o cârpă înmuiată în apă curată.

A doua soluție: săpun de uz casnic. Țineți minte săpunul acela mare și de culoare brună pe care îl foloseau mamele sau bunicile noastre la spălat haine? Păi iată, s-a dovedit că acest săpun este perfect pentru spălarea podelelor în casa în care un pici merge de-a bușilea. Se recomandă să dizolvați o bucată de săpun în apă caldă și să spălați podeaua. Apoi să treceți peste suprafața spălată cu o cârpă înmuiată în apă curată.

A treia soluție: Oțetul. E bine să alegeți oțet cu concentrația de 9%, și folosiți 50 ml la o căldare de apă călduță. Iar cu această soluție spălați podeaua și alte suprafețe cu care poate contacta copilașul. După prelucrare nu este necesar să treceți și cu o cârpă înmuiată în apă curată.

 

Dacă micuțul vostru a început să meargă de-a bușilea, acordați mare atenție unde păstrați soluțiile chimice. Sunt foarte frecvente cazurile când picii înghit diverse chimicale pe care le găsesc la îndemână.

 

Informații: vskormi.ru

Foto simbol: tutknow.ru

Adaugă comentariu