Odoraș.

Odoraș.

Eubiotic

A născut în toaleta unui restaurant, fără să știe că este însărcinată. Cum a fost posibil

A născut în toaleta unui restaurant, fără să știe că este însărcinată. Cum a fost posibil

Deși pare desprins din filme, o femeie în vârstă de 26 de ani a devenit mamă, fără să știe că este însărcinată. A născut un băiețel chiar în incinta unui restaurant, după ce au apucat-o crampele.

O femeie de 26 de ani a trecut printr-o experiență care uimește mamele din lumea întreagă: a dat naștere unui copil, fără să fi bănuit o secundă că ar fi fost însărcinată.

Tayvia Woodfork, din Mississippi, a crezut că are crampe în momentul nașterii, și nicidecum că ar purta un copil în pântece. Asta pentru că nu a luat kilograme în plus pe parcursul sarcinii și nici nu a simțit mișcările fătului. Ciudat este și că femeia nu este supraponderală, astfel că nu se poate presupune că a acumulat kilograme și, totuși, au fost insesizabile.

Totul a început când Tayvia Woodfork și familia ei au ieșit la un restaurant pentru a servi masa. Mama tinerei a spus că fiica ei a început să acuze dureri de stomac, după care a mers la baie. Văzând că tânăra nu se mai întoarce, femeia a mers la toaletă pentru a vedea ce se întâmplă cu aceasta. Uimită, a sunat imediat la urgențe, deoarece Tayvia nu se putea mișca.

Nu se putea ridica în picioare, nu își putea mișca picioare. Nu făcea decât să țipe, a declarat mama ei.

Un echipaj de pompieri a sosit la fața locului înainte de a ajunge o ambulanță. Ei au crezut că Tayvia Woodfork ar putea fi sever constipată, a spus mama ei.
„Nimeni nu știa ce se întâmplă”, a spus Tameka Woodfork.

Odată ajunși acolo, medicii au constat că Tayvia era însărcinată în 37 de săptămâni și se afla în travaliu. Băiețelul a avut 2,749 kilograme la naștere și s-a constatat că este un bebeluș sănătos.

Tayvia Woodfork a experimentat ceea ce se numește o sarcină criptică (sau sarcină tăcută sau negată) - situația în care femeia însărcinată nu este conștientă sau nu vrea să fie conștientă de faptul că are o sarcină activă, deseori descoperind acest lucru deosebit de târziu sau atunci când se inițiază travaliul. Reprezintă un mister din domeniul medical.

Femeia din Mississippi mai are un băiețel în vârstă de 2 ani, iar pe nou-născut l-a botezat după numele restaurantului în care a născut. Așa cum era de așteptat, povestea a devenit virală pe rețelele de socializare. Golden Corral, localul în care a născut Tyvia, i-a oferit familiei mai multe produse pentru bebeluși și a împărtășit povestea în mediul online.

„Când am ieșit, toată lumea aplauda și oamenii erau aliniați să vadă”, a declarat mama Tyviei pentru Today.

Sursa: washingtonpost.com

Share:

Articole recomandate