Au fost alese cele mai bune fotografii de nuntă din anul 2017 din întreaga lume. Vezi colecția!

Au fost alese cele mai bune fotografii de nuntă din anul 2017 din întreaga lume. Vezi colecția!

Fotografia de nuntă demult nu mai înseamnă fotografia standart aidoma celei de pe peretele bunicii. Acum fotografii din întreaga lume se întrec și la acest capitol. Se întrec la propriu în cadrul concursului anual de fotografie de nuntă „Cele mai bune dintre cele mai bune” din întreaga lume. Concursul este organizat de o platformă online ce promovează tot ce are tangențe cu nunta, deci și fotografii specializați în acest domeniu indiferent de țara în care se află. Fotografiile câștigătoare în anul 2017 au fost selectate de un grup de experți de la aproape 9000 de participanți și sunt cu adevărat impresionante.

Carrie Schwab, directorul general și redactorul șef al platformei Junebug Weddings, responsabil de organizarea concursului a declarat: „Sunt întotdeauna uimit de numărul de țări participante în cadrul concursului. Am avut participanți din Serbia, Puerto Rico, Slovenia, Brazilia, Singapore și multe alte țări”.

Concursul a ajuns la cea de-a 10-a ediție și colecția de top 50 de fotografii de nuntă din 2017 este minunată, reflectând emoții și momente de pus în ramă și de păstrat pentru secole.

Derulați în jos pentru a vedea câteva dintre cele mai bune fotografii de nuntă ale anului precedent!

 

Sursa: junebugweddings.com

Adaugă comentariu