Cum arată o maternitate din Elveția

Cum arată o maternitate din Elveția

Fiecare femeie își dorește să aducă pe lume un copil în cele mai bune și mai confortabile condiții, doar că din nefericire acest lucru nu este accesibil pentru multe dintre femei. Care este situația spitalelor de peste hotare la acest capitol?

Pozele pe care le veți urmări mai jos, au fost făcute în maternitatea clinicii Bethanien din Elveția. Fiecare salon al maternității este echipat corespunzător și arată atât de bine încât nașterea devine o plăcere pentru fiecare femeie.

Atunci când durerile devin insuportabile, femeile însărcinate sunt îndemnate să se relaxeze într-o cadă specială unde au la dispoziție și o minge, iar mai mult decât atât, dacă mama își dorește să nască în apă, medicii nu intervin în decizia luată și îi creează toate condițiile necesare. 

Acesta este patul pe care are loc nașterea propriu-zisă, confortabil și cu pernuțe.

Vă întrebați și cum arată salonul viitoarelor mămici? Salon este dotat cu două paturi pentru cazurile în care soțul decide să rămână pe noapte împreună cu soția sa sau dacă aceste dorește să fie lângă ea pe tot parcursul șederii ei în spital.

Salonul este dotat și cu un pătuc pentru copilaș în care sunt câteva cadouri din partea clinicii.

Mai jos vedeți și alte imagini din salon:

Foto:dpmmax.livejournal.com

Adaugă comentariu