Femei care au refuzat să îmbătrânească

Femei care au refuzat să îmbătrânească

Mai jos vă prezentăm câteva femei care au refuzat să îmbătrânească. Acest articol vine să dea peste cap părerea că viaţa după 60 de ani se termină. Fiecare erou al sesiunii foto confirmă faptul că realizările nu depind de vârstă, iar dacă ai sufletul tânăr şi crezi în tine, totul este posibil.

Ruth Flowers cunoscută sub numele de DJ Ruth Flowers sau Mamy Rock a incendiat la propriu scena muzicală vestică. La 69 de ani a fost la ziua nepotului ei în club şi a descoperit o lume extrem de energică şi nouă pentru ea. Muzica ei a sunat pe cele mai mondene scene din Ibiza, Londra, Paris, New-York şi a mixat alături de DJ Tiesto şi DJ Guetta.

 

La 59 de ani au diagnoticat-o cu osteoporoză şi i-au recomandat să se ocupe cu sportul. Greta Pontarelli a ales un sport care să-i aducă plăcere – dansul la bară. Acum are 63 de ani şi le întrece pe multe dintre tinerele dansatoare. Greta Pontarelli este o pensionară din Statele Unite ale Americii care se bucură de o atenție deosebită din partea lumii întregi, după ce a reușit să fie campioană la mai multe competiții internaționale de dans la bară.

 

Nina Melnikova şi Antonina Kulikova au început să practice aikido (artă marţială ce face parte din categoria „internă” a stilurilor de luptă) la 70 de ani şi deja timp de 5 ani acestea dedică sportului două zile din săptămână câte 3 ore.

 

Johanna Quaas a ajuns în Cartea Recordurilor ca fiind cea mai bătrână gimnastă din lume. Are acum 90 de ani şi grație antrenamentelor asidue și unui mod de viață echilibrat, această venerabilă doamnă, continuă să practice gimnastica artistică „de plăcere”, acceptând să participe la cele mai prestigioase spectacole și evenimente, organizate de regulă, în deschidera competițiilor sportive oficiale, în calitate de invitat special.

 

Yvonne Dowlen – patinatoare profesionistă. La 87 de anicontinuă să practice acest sport şi reuşeşte să ocupe locuri de frunte la diverse concursuri.

 

Montserrat Mecho este cea mai fericită atunci când sare din avion cu paraşuta legată de spate. În decursul ultimilor ani, octogenara a sărit de sute de ori și, pe lângă săriturile la liber, Montserrat a doborât și câteva recorduri la înot. De asemenea schiază, face wind-surfing şi scufundări.

Foto: spiegal.de, prweb.com, catchy.ro, eveste.ro, buzznewsworthy.com, pathfinder.gr, djmag.ca

Adaugă comentariu