Fetița care a adunat peste 4 milioane de vizualizări la un videoclip. O știu toți copiii din Moldova!

Fetița care a adunat peste 4 milioane de vizualizări la un videoclip. O știu toți copiii din Moldova!

 

Cine nu a auzit vreodată melodia “Nu mi-e frică de Bau Bau” probabil că nu are copii acasă, or, acesta este unul dintre cântecelele care nu a ieşit niciodată din topurile muzicii pentru copii. Videoclipurile fetiței din Moldova care a interpretat această melodie au adunat peste 4 milioane de vizualizări.

Cântecul a fost scris în 2002, de autorii de peste Prut, Gabriela Sauciuc-Cicone şi Marian Stere, şi cântată pentru prima dată de Miruna Oprea. Cea care i-a dat o a doua viaţă, datorită vocii sale incomparabile, dar şi a videoclipului, a fost Felicia Caldîba, o mică interpretă de la noi.

A relansat cântecul când avea doar 4 ani

„Când am relansat cântecelul, Felicia avea doar patru anişori, iar piesa a fost cântată iniţial la un concurs de la grădiniţă. Atunci am remarcat că i se potrivea perfect după temperament, ea fiind un copil tare haios de felul său, așa că am decis să facem şi un clip video” îşi aminteşte Veronica Caldîba, mama Feliciei.

Videoclipul care a fost postat pe youtube, mai mult pentru prieteni și rude, în timp, a început să adune un număr record de vizualizări și comentarii de apreciere, așa că Felicia a participat cu această piesă la emisiunea pentru copii “Ring Star”, cu care a ieșit în finală, și a avut mai multe invitații la posturile locale de televiziune. 

 

A spus „bau-bau” înainte de „mama sau tata”

Veronica spune că atunci când a lansat acest cântecel nici nu și-a putut imagină că el va “lecui” de frică atât de mulți copilași. “Așa spun părinții când află că Felicia este cea care îl cântă. Întâlnesc și părinți care îmi povestesc că dimineața, cum se trezesc, copilașii lor cer cântecelul cu Bau Bau. Odată, un părinte chiar mi-a zis că primul cuvânt al fetiței lor a fost Bau Bau în loc de mama sau tata”.

Momente amuzante de la filmarea clipului

Videoclipul, a fost realizat în parcul Dendrarium, filmările durând întreaga zi, sau mai exact până… a început ploaia. “Cea mai memorabilă întâmplare de care ne amuzăm și astăzi a fost momentul când a trebuit să o filmăm pe Marta, câinele nostru. După idee, trebuia să iasă de după tufiș și să fugă după Felicia… Ne-a luat o zi ca să o pregătim și să îi facem fundițe, ca în ziua filmărilor să ni se interzică intrarea cu ea, pe teritoriul parcului. Într-un final, ni s-a permis, dar în momentul când a trebuit să intre în atenția camerelor de filmat, a început ploaia. Atunci Marta noastră s-a speriat și a început să fugă, astfel, că până la urmă Felicia era cea care alergă după ea și nu invers”, își amintește Veronica. „Și cum toată lumea mă întreabă de personajul principal, acesta a fost preluat din desenul animat preferat al Feliciei “Compania Monștrilor”, care după părerea mea l-a reprezentat cel mai bine pe Bau-Bau”.

Acum fetița are 12 ani

Felicia a primit toată această poveste ca pe o distracție, o aventură pe care era gata să o repete din nou. Azi, după opt ani de la filmările acestui videoclip, când Felicia s-a transformat într-o domniță în toată legea, încă este recunoscută de semenii săi, și chiar i se cer autografe. Și pe Facebook mulți doresc să se împrietenească, anume pentru că este acea Felicia, care cânta despre Bau-Bau, iar asta o face să se gândească uneori dacă mai face vreun hit… Chiar dacă de ceva timp, a ales dansul, în detrimentul muzicii.

 

Iată și videoclipurile!

 

 

Foto: Arhiva personală; facebook.com

 

Adaugă comentariu