(Foto) Mama care reușește în perioada maternității să-și realizeze visul cel mare

(Foto) Mama care reușește în perioada maternității să-și realizeze visul cel mare

În viață sunt momente și perioade de care ai dori să-ți amintești întotdeauna - cum ar fi perioada sarcinii sau cea când mama își hrănește copilul la sân. Pentru orice femeie aceste etape ale vieții rămân a fi deosebite. În acest sens, pentru a păstra amintirea acestor momente emoționante, o tânără mămică din California, care este și pictoriță, a decis să-și realizeze visul, inițiind un proiect personal intitulat „Mama desenează” și să redea prin intermediul ilustrațiilor toate etapele prin care trece o mamă în perioada maternității.

Numele ei este Hwan, iar la scurt timp tânăra mămică a reușit să devină foarte populară pe internet, și asta datorită proiectului ei inedit, dar și a talentului de care dă dovadă prin creațiile pe care le realizează. Pentru a-și dezvolta proiectul, dar și pentru a împărtăși și cu alte mămici emoția clipelor frumoase trăite în perioada maternității, Hwan și-a creat și o pagină de Instagram, care este urmărită de peste 15 mii de internauți. Prin desenele sale, Hwan încearcă să transmită cele mai memorabile momente ale maternității, dar totuși cea mai mare slăbiciune sunt desenele care ilustrează frumos clipele când mama își hrănește copilul la sân.

„Una dintre cele mai grele misiuni pe care le-am primit în calitate de proaspătă mămică, a fost să-mi păstrez copilul în viață cu ajutorul sânilor mei”, a povestit mămica, pentru popsugar.com.

Admirați și voi frumoasele creații ale acestei mămici talentate! 

Foto: Instagram.com; ihappymama.ru

Adaugă comentariu