(FOTO) O naștere mai puțin obișnuită, la care asistă câinele gravidei

(FOTO) O naștere mai puțin obișnuită, la care asistă câinele gravidei

În lumea modernă nașterile nu mai este obligatoriu să aibă loc la maternitate. Mai ales peste hotare deseori sunt cazuri când femeile aleg să nască acasă fiind susținute de toți membrii familiei și de o doula sau o moașă. Iar recent am descoperit o istorie total neobișnuită despre o naștere la care a participat și patrupedul familiei.

Kristin Waner este fotograf la naștere, căci multe familii aleg să invite fotografi care să imortalizeze acest eveniment emoționant. Iar recent a publicat pe portalul boredpanda.com o serie de fotografii în care o femeie a adus pe lume al doilea său copilaș în prezența cățelului său – Ryder. Mai mult chiar, la naștere femeia a fost însoțită de soțul său, dar și de fiul lor mai mare. Iar cățelul a asistat astfel la ambele nașteri ale stăpânei sale.

Fotograful a observat că Ryder, cățelul de rasă corgi, este foarte atent și își adoră stăpână. Astfel încât de fiecare dată când aceasta gemea de durere el se apropia de ea și îi da un sărut atingând-o cu năsucul său rece. De fiecare dată când se îndepărta nițel de stăpână revenea în scurt timp ca să verifice că totul este bine, deci se comporta ca un adevărat membru al familiei.

Vă propunem în imaginile de mai jos să vedeți cum își susținea stăpâna cățelul Ryder:

 

Informații și foto: boredpanda.com; 4mama.ua

Adaugă comentariu