O femeie căreia i s-a spus că are șanse foarte mici să rămână gravidă, a devenit mamă a trei copii

O femeie căreia i s-a spus că are șanse foarte mici să rămână gravidă, a devenit mamă a trei copii

O femeie, căreia i s-a spus că are „șanse foarte mici de a rămâne gravidă în mod natural”, a dezvăluit cum a devenit mamă a trei copii în doar un an, după ce a născut gemeni la două zile după prima aniversare a fiicei sale.

Emma Geairns, 34 de ani, din Poole, Anglia, a născut gemeni, pe Noah și Arthur, la doar două zile după prima zi de naștere a fiicei sale Harlow, în februarie 2021. Gemenii și Harlow au sosit după ce Emmei i s-a spus că este puțin probabil să rămână însărcinată din cauza modului în care colul uterin și uterul sunt aliniate.

Femeia, ​​​​care lucrează în domeniul dezvoltării imobiliare, și soțul ei Jamie, în vârstă de 32 de ani, au încercat timp de un an și au fost șocați când aceasta a rămas din nou însărcinată:  „Apoi, după Harlow, am presupus că va dura din nou ani, mai ales după ce mi-au spus doctorii”.

 

Medicii nu îi dădeau prea multe şanse

Emma avea 25 de ani când medicii i-au spus că are șanse foarte mici de a concepe în mod natural: „La vremea respectivă, am luat-o cu pași mici și am decis să mă concentrez asupra carierei mele, dar când l-am cunoscut pe soțul meu, am decis că vrem să încercăm. Prietenii mei îmi spun mereu, tu ești prietenul despre care le spunem altor prieteni. Eu sunt cea căreia i s-a spus că probabil nu poate avea copii, iar apoi am avut trei într-un an”.

Cu toate acestea, a doua sarcină nu a fost lipsită de probleme. Mămica a declarat: „La început am presupus că era doar un copil. La începutul sarcinii, am început să sângerez, iar eu și doctorii am presupus că am avut un avort spontan. Am fost la doctori pentru a mă asigura că totul a trecut și că sunt bine. Dar mi-au spus că nu numai că am un făt sănătos, ci doi!”

Emma spune că Jamie nu a crezut-o când i-a zis prima dată: „Am venit în mașină plângând, iar el încerca să mă consoleze și să spună că putem încerca din nou. Când i-am spus că sunt gemeni, a crezut că glumesc”. Părinţii nu au în prezent vreun plan de a mai face copii.

Sursa: observatornews.ro

Adaugă comentariu