O femeie din Moldova este vedeta tranzacțiilor imobiliare din Miami

O femeie din Moldova este vedeta tranzacțiilor imobiliare din Miami

Dina Goldentayer, originară din Republica Moldova, a ajuns printre cei mai buni agenți imobiliari din Miami, metropola americană din Florida.

În vârstă de 39 de ani, ea de aproape 32 de ani se află în SUA, unde a ajuns cu părinții ei, după ce au emigrat din Republica Moldova, transmite Mold-street.com.

Și-a cumpărat prima ei casă în cartierul Art Deco al orașului Miami încă în 2004, la scurt timp după ce s-a mutat din Maryland după facultate.

 

Era un apartament de 323.000 de dolari, de 83 de metri pătrați, plătit de slujba ei de chelneriță de cocktailuri la lounge-ul Mynt, plin de celebrități, scrie celebra publicație americană de afaceri Wall Street Journal.

Acum, Dina Goldentayer, un agent imobiliar cunoscut, și soțul ei, Ilya Panchernikov, director general al companiei Caviar Russe, personalizează două proprietăți din partea insulelor Venețiene din Miami Beach.

În 2019, au achiziționat o casă de circa 420 de metri pătrați, patru dormitoare și cinci băi cu piscină pentru 1,925 milioane de dolari pe Insula Di Lido și au cheltuit aproximativ un milion de dolari pentru a o renova.

Citește continuarea pe Mold-street.com.

Adaugă comentariu