Idee de Haloween. Ce spui de o sesiune foto în cimitir?

Idee de Haloween. Ce spui de o sesiune foto în cimitir?

 

O familie din Statele Unite obișnuiește să-și facă ședințe foto ieșite din tipare. Mai exact, în fiecare an, înainte de Halloween, aceștia se deghizează în fantome, vampiri sau zombi și se fotografiază în ipostaze înfricoșătoare, de data aceasta chiar într-un cimitir.

Autoarea fotografiilor este chiar mama, care îi face deja al treilea an la rând poze „de groază” fetiței și soțului. Ea a declarat că vestimentația din acest an a fiicei sale a fost achiziționată cu ocazia vânzării unei moșii, și anume rochia a fost cea care a inspirat-o pentru sesiunea foto ”fantomatică”. Iar costumul soțului a fost luat dintr-un magazin cu haine la mâna a doua, care a fost apoi murdărit cu vopsea și presurat cu făină, pentru a se potrivi rolului. 

„Este sărbătoarea preferată a soțului meu” a declarat Julia Peveto. „Sunt foarte pricepuți la mimarea chipurilor genului de fantome de Halloween”, a mai spus femeia despre membrii familiei ei.

Tradiția este urmată de familia Peveto de trei ani. În primul an, tatăl și fiica, s-au costumat în personaje din filmul „Ziua morților” (Day of the dead), anul trecut tematica ședinței foto au fost vampirii. Iar anul acesta sesiunea foto s-a desfășurat chiar într-un cimitir.

 

 

 

Adaugă comentariu