Povestea incredibilă de dragoste dintre doi frați și două surori gemene

Povestea incredibilă de dragoste dintre doi frați și două surori gemene

Gemenii au tendința de a face totul împreună, dar să se îndrăgostească de aparent aceeași persoană pare incredibil. Cu toate acestea, două surori gemene, Brittany și Briana Deane, s-au îndrăgostit de doi băieți gemeni, apoi acești patru oameni s-au căsătorit și par a fi mai mult decât fericiți.  

Ele sunt practic imaginea în oglindă a celeilalte și au fost așa toată viața lor. Dar cine s-ar fi gândit că și poveștile lor de dragoste vor fi identice? Cele două gemene Brittany și Briana au participat la Festivalul Zilelor Gemenilor din Twinsburg, Ohio. Acest festival pentru gemeni biologici are loc în fiecare vară, încă din 1976. Josh și Jeremy Salyers, care sunt și ei gemeni identici, au participat pentru prima dată și se pare că a fost cu noroc.

Când Brittany și Briana i-au observat pentru prima oară pe Josh și Jeremy s-au simțit atrase de ei, considerându-i simpatici. Tot în acea zi s-au cunoscut mai aproape, iar ce a urmat nu a fost decât trăirea unei povești de dragoste adevărate. Cele două perechi au început să se întâlnească periodic și să-și consolideze relațiile.

Briana și Jeremy au devenit primii un cuplu, iar apoi Brittany și Josh.

Relația lor a fost și este una specială încă de la început și chiar dacă pentru alții părea a fi imposibil, pentru ei era evident că nu există viitor decât împreună.

Jeremy și Josh și-au invitat prietenele la o frumoasă proprietate din zona Lacurilor Twin, Virginia. Surorile credeau că merg acolo să filmeze o reclamă și au fost de acord, îmbrăcând ambele rochii albastre. Bărbații, însă și-au dezvăluit adevăratele intenții atunci când au îngenunchiat în același timp și le-au cerut în căsătorie. Răspunsurile fetelor, la fel ca inelele, au fost identice și cel mai important, pozitive.

Brittany a recunoscut că ea și sora ei au realizat multe lucruri împreună și că acest pas era unul firesc pentru ele. Modul în care propunerea a fost făcută și care, întâmplător, era și locația întâlnirilor cuplurilor, a fost pur și simplu incredibil!

Acum cei patru pregătesc detaliile pentru nunta lor dublă. Ei știu că va avea loc la Festivalul Zilelor Gemenilor din Ohio, care are loc anual, iar miresele vor purta cu siguranță rochii identice.

Sursa: livetrending.ro

Adaugă comentariu