Povestea unei femei care a fost vândută de propriul tată pentru o sticlă cu vin

Povestea unei femei care a fost vândută de propriul tată pentru o sticlă cu vin

Și-a pierdut mama când avea doar 3 ani, iar copilăria i-a fost furată de tatăl dependent de alcool, care o bătea și o amenința cu moartea. Șocant este faptul că acesta era gata să-și dea fiica în robie sexuală cerând la schimb doar o sticlă cu vin. Ca să scape din mâinile tatălui, la numai 15 ani s-a măritat, dar soțul s-a dovedit a fi și mai agresiv, așa a ajuns să crească de una singură 5 copii.

 

Este povestea șocantă a Tatianei Bezusenco, din satul Fârlădeni, raionul Căușeni (Republica Moldova).

 

Deși nu are un acoperiș de-asupra capului, iar până nu demult nici măcar nu avea ce pune pe masă, Tatiana a dat naștere la 5 copii. Are doar 27 de ani și spune că niciodată nu v-a face avort pentru că mama ei ar fi murit tocmai pentru ca a vrut să scape de copilul din burtă.

„A băut o doză mare de iod și i-a ars toate organele. Ea ardea de vie acasă”, susține Tatiana Bezusenco.

Tragediile s-au ținut lanț în familia Tatianei, la numai 6 ani și-a pierdut fratele. Băiatul se pornise să aducă acasă vaca de pe deal, dar a fost găsit strangulat.

„Tata din câte mi-a spus, l-a dus la spital. La un moment dat când a ajuns la o cotitură, jumătate de cap i s-a lăsat ca o răcitură și a înțeles că nu mai sunt șanse de a scăpa”, mărturisește Tatiana.

După moartea fratelui, pe Tatiana nu mai avea cine să o apere, iar bătăile erau la ordinea zilei. La 13 ani, spune ea, a fost vândută de propriul tată pentru o sticlă cu vin.

„La a treia zi am fugit de acolo, am venit acasă și el m-a bătut, apoi mă băga cu capul în cadă să mă înece”.

Tatiana Bezusenco și-a spus povestea de viață în cadrul emisiunii ”Moldova la Pachet” de la postul de televiziune TV6, sperând că oamenii cu inimă bună îi vor da o mână de ajutor, ei și celor cinci perechi de ochi pe care-i crește cu ce are, din plin fiindu-le asigurată doar dragostea de mamă.

Sursa: tv6.md

Adaugă comentariu