Povestea unei mămici de succes care la 24 de ani educă 6 copii

Povestea unei mămici de succes care la 24 de ani educă 6 copii

Procesul de educație a unui copil nu este deloc simplu, mai ales atunci când ai doi sau trei copii. Multe mămici nu-și doresc să dea naștere la mai mulți copilași din simplu motiv că se tem că nu vor putea face față problemelor apărute pe parcurs. În acest sens, o mămică de 24 de ani sparge toate stereotipurile demonstrând cât de frumos este să educi concomitent 6 copii de vârste mici.

Chloe Dunstan este o mămică de succes, care la vârsta de numai 24 de ani reușește să crească 6 copii, 5 băieței și o fetiță. Atunci când avea 22 de ani, Chloe a aflat că este însărcinată, însă nici nu bănuia că va aduce pe lume tripleți și asta deoarece femeia, împreună cu soțul ei Rohan, mai aveau acasă încă trei copilași, toți băieți. Părinții s-au bucurat enorm de fericita veste pe care au primit-o și nici pentru o secundă nu s-au gândit că s-ar putea să nu se descurce.

În timpul ultimii sarcini Chloe s-a simțit foarte rău și din cauza problemelor de sănătate a fost nevoită să nască tripleții prematur, atunci când aveau numai 28 de săptămâni. La naștere micuții cântăreau foarte puțin, cel mai greu copilaș avea 1 kilogram și 370 de grame. Mămica a fost nevoită să stea cu ei în spital o lungă perioadă de timp până când micuții și-au revenit.

În prezent, Henry, Rufus și Pearl sunt 3 copilași foarte activi și se simt foarte bine. Ba chiar mai mult, datorită istoriei sale emoționante micuții împreună cu familia lor au devenit vedete pe rețelele de socializare, aceștia fiind urmăriți de aproximativ 50 de mii de admiratori. Tânăra mămică are grijă să posteze cu regularitate fotografii emoționante cu cei 6 copilași ai ei, fapt care stârnește respectul și admirația a mii de mămici din întreaga lume.

Foto: Facebook.com; instagram.com

Adaugă comentariu