Și-a dat în judecată părinţii pentru că au publicat pe Facebook imagini cu ea de când era mică

Și-a dat în judecată părinţii pentru că au publicat pe Facebook imagini cu ea de când era mică

O tânără de 18 ani din Austria, și-a dat în judecată părinții pentru că aceștia au postat începând cu anul 2009, mai multe imagini stânjenitoare cu ea pe Facebook fără să îi ceară acordul.

Tânăra din Carinthia, al cărei nume nu a fost făcut public, consideră că i-a fost încălcată intimitatea. Printre imaginile care fac obiectul acestui caz se numără una în care fetei i se schimba scutecul şi alta în care era pe oliţă. Adolescenta s-a declarat jenată de aceste imagini şi a adăugat că, în ciuda rugăminţilor repetate, părinţii ei au refuzat să şteargă pozele.

"Nu au avut nicio limită şi nicio ruşine - (...) Fiecare etapă a vieţii mele a fost fotografiată şi făcută publică. M-am săturat să nu fiu luată în serios de părinţii mei", a declarat aceasta, potrivit realitatea.net.

Potrivit presei austrice, părinții tinerei au refuzat să șteargă acele fotografii, pe care le-au distribuit pe Facebook și care au fost vizualizate de cei 700 de prieteni ai cuplului.

De asemenea, tatăl tinerei ar fi spus că, întrucât el a fost persoana care a realizat fotografiile, acest fapt îi conferă dreptul de a le publica pe internet.

Avocatul tinerei a declarat că părinții ei au postat peste 500 de imagini pe rețeaua de socializare fără acordul acesteia și este de părere că fata are șanse mari să câștige procesul.

Foto: maerakluke.com

Adaugă comentariu