(VIDEO) O sarcină mai puțin obișnuită: Deși lua contraceptive, a rămas gravidă și a născut tripleți

(VIDEO) O sarcină mai puțin obișnuită: Deși lua contraceptive, a rămas gravidă și a născut tripleți

Nicola Stead din Marea Britanie a devenit mamă născând tripleți. Dar sarcina sa este foarte neobișnuită. Femeia a anunțat că lua contraceptive de circa 10 ani deoarece nu planifica copii, iar copiii au apărut din 3 ovule diferite, ceea ce e destul de rar.

În mare parte lunar o femeie produce un ovul. Dar numărul ovulelor maturizate și eliberate de ovare poate să fie de 2-3 la femeile de peste 30 de ani sau dacă fac un tratament de hiperstimulare ovariană. În cazul lui Nicola Stead se pare că astfel a acționat organismul în momentul în care ea a uitat să bea o pilulă contraceptivă după ce s-a protejat circa 10 ani.

Potrivit cosmo.ru, Nicola a povestit că inițial sarcina nu a putut fi detectată, dar ulterior medicul a anunțat-o că este gravidă cu tripleți. Mai mult chiar, fiecare bebeluș crește din propriul ovul. Astfel, după naștere, cei doi băieței – Joshua James și Oliver George, și surioara lor – Mila Rose, practic nu prea seamănă unul cu altul fizic, așa cum e în cazul copiilor concepuți din același ovul.

Acum părinții sunt implicați plenar în grija față de picii lor și spun că deși le este destul de greu, nu ar schimba nimic în viața lor. Chiar au publicat și un video amuzant cum micuții sunt hrăniți. Spre exemplu cât unul dintre părinți își folosește ambele mâine pentru a ține sticluțele a doi dintre copii, al treilea suge mânuța unuia dintre frățiori.

Vedeți și voi cum arată un fragment din viața acestei familii.

 

Informații: cosmo.ru

Adaugă comentariu