8 semne că partenerul te iubește, chiar dacă nu îți spune acest lucru

8 semne că partenerul te iubește, chiar dacă nu îți spune acest lucru

Dacă partenerul tău se simte confortabil să-și exprime afecțiunea pentru tine, atunci ești norocoasă. Dar majoritatea oamenilor își exprimă greu sentimentele romantice, indiferent cât de puternice sunt acestea. Partenerul tău te poate iubi în adâncul sufletului său, dar poate să nu fie cel mai expresiv când vine vorba de a-ți împărtăși cât de mult însemni pentru el, scrie stiai.net 

Dacă te vezi deja cu cineva, citește mai departe pentru a găsi cele 8 semne care arată că te iubește, chiar dacă nu o spune.

1. Ești cea mai importantă persoană pentru el

Dacă cineva te iubește, ar face tot posibilul să petreacă mai mult timp cu tine și să fie alături de tine, indiferent de situație. Chiar dacă este ocupat, va găsi timp să stea cu tine. Se va asigura că știi că ești specială pentru el, că se gândește la tine, că relația cu tine este importantă și că ești în fruntea listei sale de priorități.

2. Acțiunile sale spun mai multe decât cuvintele sale

Proverbul „un om valorează cât cuvântul său” ne sfătuiește că oamenii de încredere sunt cei care își respectă promisiunile. Aceasta înseamnă că, dacă trebuie să punem la îndoială acțiunile cuiva și să le comparăm cu declarațiile sale de bună intenție, este posibil să nu avem de-a face cu persoana potrivită.

3. Te iubește indiferent cum arăți

În primele etape ale unei relații, majoritatea oamenilor încearcă să arate cât mai bine posibil. Este un lucru normal să vrem să arătăm bine atunci când ne întâlnim cu un potențial partener pe viață. Însă, atunci când relația a devenit serioasă și începem să petrecem mai mult timp unul cu celălalt, nivelurile de confort devin mai ridicate și s-ar putea să pierdem de pe lista noastră de priorități nevoia de a impresiona partenerul. Iar dacă pe partenerul tău nu îl deranjează să te vadă fără machiaj sau cu părul dezordonat, înseamnă că te iubește!

4. Îți prezintă prietenii și familia lui

Majoritatea oamenilor și-ar păstra relația privată dacă nu este una serioasă. Doar că nimeni nu vrea să răspundă la întrebări și să dea explicații despre ceva care s-ar putea termina la un moment dat. Totuși, dacă persoana iubită te invită să-i cunoști prietenii, cu siguranță contezi pentru el. De asemenea, un partener serios ar vorbi mai mult despre tine cu cei mai buni prieteni ai săi dacă este cu adevărat îndrăgostiți de tine. Și nu în ultimul rând, dacă partenerul tău te prezintă familiei sale, asta înseamnă că ești foarte, foarte specială pentru el.

5. Vrea să te vadă tot timpul

Dacă partenerul tău te iubește, el sau ea va încerca să te vadă cu fiecare ocazie posibilă. Dacă ar putea, s-ar întâlni cu tine în fiecare zi, și ar aștepta ore întregi doar ca să te poată vedea câteva minute să se uite la fața ta. Tânjește după compania ta, vrea să îți audă des vocea și să fie cât mai des în preajma ta.

6. Se mândrește cu tine 

Oamenii care sunt fericiți în relația lor o arată lăudându-se cu asta. În acest fel, partenerul dezvăluie cât de mult meriti să fii iubit de el. Adevărul este că, atunci când cineva te iubește, va fi mândru de tine, chiar dacă cea mai importantă realizare a zilei a fost faptul că ai reușit să speli rufele în timp ce copiii au fost la școală.

7. Te simți în siguranță alături de persoana iubită

Dacă partenerul tău este cu adevărat îndrăgostit de tine, când simte sau vede că ai putea fi în pericol, el va face tot posibilul pentru a te ajuta și nu va permite să fii abuzată, rănită sau hărțuită de cineva. În inima ta, simți că și-ar risca viața pentru a o salva pe a ta dacă s-ar ajunge la asta.

8. Încearcă să se înțeleagă bine cu oamenii dragi ție

Acesta este unul dintre cele mai critice semne. Așadar, acordați atenție modului în care partenerul dumneavoastră vă tratează prietenii și familia. Și, deși s-ar putea să nu-i placă toți membrii familiei sau prietenii tăi, acesta va acționa cu respect și își va păstra părerea doar pentru el, pentru că nu vrea să te jignească. Crearea unei relații bune cu oamenii tăi apropiați este un semn evident care dovedește că te iubește, fără să o spună de fapt.

Sursă foto: eva.ro 

Adaugă comentariu