Casa ta – cel mai bun loc pentru fotografii de familie

Casa ta – cel mai bun loc pentru fotografii de familie

Ședințele foto în familie sunt asociate cu locații pitorești, cât mai frumoase, dar te-ai gândit la ideea de a face o ședință foto chiar în casa ta ? Aceasta este o posibilitate de a surprinde cele mai frumoase momente alături de cei dragi și în cel mai reprezentativ loc.

Pentru a vă convinge, propunem  4 motive pentru care vei alege casa ta pentru ulterioara ședință foto de familie.

1. Unicitatea – fotografiile tale se vor bucura de un decor unic. Curtea, veranda, canapeaua în care petreceți serile susținute de caldele discuții în familie – aceste detalii vă vor personaliza rezultatul. Un fotograf bun va reuși să redea în cel mai frumos mod aceste momente și să găsească frumusețea în casa ta. Această ședință va oferi oportunitatea de a varia ținutele.

2. Comoditatea – pregătirea tuturor membrilor nu este atât de simplă, poate fi chiar stresantă, dacă vei opta pentru ședințe acasă – nu va trebui să-ți faci griji de limitele în timp, trafic, parcare. Comoditatea și lipsa grabei vă garantează o bună dispoziție și un zâmbet sincer. O ședință foto este pentru a vă uni, reda energie pozitivă și vă recomandăm să evitați situațiile iritante care vă vor agita. Toată lumea poate să ia o pauză, să ia o gustare și să revină când este necesar. 

3. Mai puțină distragere – de la câini până la mașini, elementele ce ar distrage copiii sunt nelimitate și este dificil să captezi atenția lor, uneori chiar imposibil, din acest motiv copiii trebuie să fie acomodați cu anturajul.

4. Puteți fi voi înșivă –nimeni nu te privește și analizează, nu te limitezi în acțiuni. Puteți să vă adunați pe pat, citind o carte ce vă amuză sau în sufragerie, savurând micul dejun  cu melodia preferată pe fundal. Este un loc unde poți fi spontan. Copiii  se vor simți relaxați și adevărata lor personalitate va străluci.

 Cât timp copiii sunt mici, fotografiile acasă sunt cea mai bună alegere, anume ele vă vor sensibiliza prin simplitatea și sinceritatea lor.

                                                                                                                                                       

Sursă: huffpost.com

Adaugă comentariu