Cum să faci o ȘEDINȚĂ FOTO reușită?

Cum să faci o ȘEDINȚĂ FOTO reușită?

Te-ai gândit până acum că reușita unei ședințe foto depinde nu doar de fotograf?

Ea depinde în primul și în primul rând de  modelul care pozează. Putem spune că în tot procesul fotografic modelul joacă rolul cel mai important și acest lucru nu va fi nicidecum o exagerare.

Artistismul Modelului, capacitatea lui de intra într-un rol sau altul, de a se transforma în fața camerelor foto, este mult mai importantă, decât măiestria fotografului de a seta luminile sau aparatele foto profesioniste.

Astăzi vrem să îți oferim câteva sfaturi importante despre pregătirea pentru o ședință foto. În era instagramului și a facebookului, sperăm că aceste recomandări să fie utile pentru mulți copii, adolescenți și chiar maturi. Și în rezultat – să ai multe poze extraordinar de frumoase!

Am adunat în videoul de mai jos câteva sfaturi extrem de utile de la tinerele modele Mirabela și Lavinia, ambele de doar 6 anișori. Urmăriți-le cu interes, să vedeți cât de capabilă este tânăra generație:

 

Lavinia Manolache și Mirabela Odagiu – așa se numesc modele noastre, frumoase, manierate și stilate.

Ambele fetițe, deși sunt încă la grădiniță, au un program zilnic destul de solicitant.

 

Lavinia, bunăoară, se pregătește intens de școală. Ia ore speciale la Centrul pentru copii Carul Cunoștințelor, ia ore de engleză și matematică, acestea fiind cele mai importante puncte din agenda sa.

 

Dar până adineaori a făcut, timp de un an și dans în cadrul colectivului Tandem, dar și cursuri speciale de modelling.

 

Este o fetiță foarte ascultătoare, gingașă și muncitoare. 

 

Știe că Dumnezeu a înzestrat-o cu multe talente, de aceea prin muncă și străduință vrea să le valorifice pe toate!

 

Mirabela Odagiu este o fetiță foarte sociabilă, prietenoasă și responsabilă. După programul de la grădiniță merge cu mare drag și interes la orele de balet. Zice că le adoră!

 

Jucăriile sale preferate sunt constructoarele LEGO dar și surioara mai mică Olivia, cu care se împacă de minune.

 

Mirabela s-a împrietenit cu aparatul foto încă de la prima sa lună de la naștere. Dar, modellingul, a devenit o muncă serioasă în viața sa, abia la 4 anișori, când a început să pozeze pentru brandurile autohtone și să participe la defileurile mari de modă.

 

Îi place matematica și jocurile de logică și vrea să devină stomatolog!

 

Adaugă comentariu