Vezi cum i-a răspuns soțului atunci când acesta a întrebat-o ce a făcut toată ziua acasă

Vezi cum i-a răspuns soțului atunci când acesta a întrebat-o ce a făcut toată ziua acasă

O povestioară amuzantă despre cum o soția i-a explicat soțului cu ce se ocupă acasă atunci când acesta e plecat la muncă.

"Tatăl a venit acasă și i-a găsit pe fiii săi îmbrăcați în pijamale jucându-se în nisipul din curte. În casă era o dezordine de nedescris. Într-o cameră, televizorul urla pe programul de desene animate, iar pe jos erau împrăștiate jucării și haine. În bucătărie, chiuveta era plină cu vase nespălate. Mâncarea era împrăștiată pe masă, ușa frigiderului era larg deschisă.

Tatăl urcă scările în grabă călcând peste jucării și haine împrăștiate peste tot, căutându-și soția. De sub ușa de la baie ieșea apă. Intrând în baie observă că robinetele nu erau închis; peste tot era apă. În dormitor și-a găsit soția în pat citind o carte. Ea s-a uitat la el și zâmbind a întrebat cum i-a fost ziua de lucru. El s-a uitat mirat la ea și a întrebat: „Ce s-a întâmplat aici?” Ea a zâmbit din nou și i-a răspuns: „Știi cum în fiecare zi te întorceai acasă și mă întrebai ce am făcut toată ziua, căci nu se vede nimic?” – „Da, răspunse soțul.” – „Ei bine, astăzi n-am făcut nimic și se vede.”

„Ce-ai făcut toată ziua?” Este o întrebare specifică multor bărbați. Rareori se întâlnesc aprecieri față de lucrul în casă al soțiilor. Sau uneori aprecierile vin prea târziu. Să luăm seama la această învățătură!"

Foto: photos.tin8.co

Adaugă comentariu