Pleci în vacanţă? Iată ce produse nu trebuie să-ţi lipsească din bagaj!

Pleci în vacanţă? Iată ce produse nu trebuie să-ţi lipsească din bagaj!

Pentru că ştim cât de neîncăpător poate fi bagajul de vacanţă, Ivatherm vine în întâmpinarea nevoilor tale cu recomandări care să te ajute să te organizezi mai ușor,  fie că mergi la mare sau fie la munte. Ai nevoie de o cremă pentru protecţie solară, un lapte de corp după plajă, o cremă cicatrizantă pentru micile leziuni ale pielii şi bineînţeles, de apa termală Herculane.

1. Nicio vacanţă fără SPF! Este cu adevărat necesar ca pe timpul verii, și nu numai, crema pentru protecție solară să devină produsul tău preferat. Pe lângă faptul că te va proteja de razele nocive ale soarelui, va preveni şi îmbătrânirea prematură a pielii. Poţi alege sprayul pentru protecţie solară SUNLIGHT SPF 50+ de corp. Are o textură lejeră care nu lasă urme albe. Asigură protecţie solară totală, chiar şi în apă: atât UVA, cât şi UVB.

2. Laptele de corp după plajă reprezintă un veritabil complex hidratant şi nutritiv pentru pielea uscată, agresată de expunerea la soare. Conţine alphabisabolol, ulei de măsline, unt de Karité (Unt de Shea), vitaminele A,C şi vitamina E. Tot acest mix de ingrediente hidratează, calmează şi restructurează pielea sensibilă agresată de expunerea la soare, reducând usturimea şi senzaţia de „piele întinsă”.  Asigură totodată și menţinerea bronzului pe o perioadă mai îndelungată şi reduce descuamarea accelerată. Iată de ce este absolut necesar să-l ai în bagajul tău!

3. Ca orice plecare din mediul familiar, vacanța poate veni cu unele probleme de adaptare la imprevizibilul unor situații. Se impun măsuri de prevenire a micilor accidente care pot strica iremediabil cele câteva zile de relaxare: o arsură de la statul pe plajă, o bătătură, o iritaţie apărută în urma unei combinaţii de praf și transpirație în exces. De aceea, Ivatherm recomandă Cicaderm. Este un excelent cicatrizant cu extract de Mimosa tenuiflora, apă termală Herculane și vitamina E.

4. Nu uita de apa termală Herculane, mai ales dacă ai de gând să te expui la soare, deoarece calmează pielea încinsă. Bogată în minerale și oligoelemente indispensabile (Fe, Cu, Zn, Ca, Se, Mg) este bacteriologic pură. Are puternice proprietăți antiinflamatorii, precum și proprietăți cicatrizante. Indicată pentru pielea sensibilă și reactivă, eritem solar, reacții alergice, acnee şi eczeme, o găseşti şi în varianta de 100 ml.

 

Dacă te-am convins, găseşti în Farmacia Familiei tot portofoliul de produse Ivatherm. Aşteptăm cu interes sugestiile şi recomandările voastre. Ne găsiți pe Facebook: @Ivatherm Repubilca Moldova sau Instagram: @Ivatherm Dermatocosmetics

Vacanţă frumoasă!

Foto simbol: cruisemapper.com

Adaugă comentariu