10 vedete internaționale care au devenit părinți în 2021

10 vedete internaționale care au devenit părinți în 2021

2021 a fost un an bun pentru unele staruri, care fie au devenit pentru prima dată părinți, fie și-au mărit familia. Printre aceștia se numără Naomi Campbell, care a adus pe lume o fetiță în luna mai, Macaulay Culkin care a devenit tată anul acesta sau Meghan Markle și Prințul Harry, care s-au bucurat de venirea pe lume a celui de-al doilea copil al lor, o fetiță pe care au numit-o Lilibet, potrivit eva.ro

Descoperă vedetele care au devenit părinți în 2021:

Scarlett Johansson

 

Scarlett Johansson își ține relația cu Colin Jost privată, însă actorul a confirmat nașterea primului lor copil, Cosmo, care a venit pe lume în luna august. Ea mai are o fiică pe nume Rose, din relația cu jurnalistul francez Romain Dauriac.

 

Emma Stone

 

Actrița Emma Stone și soțul său, Dave McCary, au devenit părinți anul acesta. Vedeta a născut în luna martie o fetiță pe care a numit-o Louise Jean, în amintirea bunicii sale Jean Louise.

 

Karlie Kloss

 

Modelul Karlie Kloss a anunțat în luna aprilie că a devenit mama unui băiețel. Ea a postat o imagine pe Instagram în care ține mânuța bebelușului său, în timp ce poartă un inel pe care scrie „mama”. Fiul său și al omului de afaceri Joshua Kushner s-a născut pe 11 martie 2021 și a primit numele Levi Joseph.

 

Halsey

 

Halsey a devenit mamă în luna iulie, când a adus pe lume un băiețel pe care l-a numit Ender Ridley Aydin. Cântăreața a dezvăluit că s-a confruntat cu infertilitatea în trecut și că suferă de endometrioză.

 

Emily Ratajkowski

 

Emily Ratajkowski și soțul său, Sebastian Bear-McClard, au devenit pentru prima dată părinți anul acesta. Sylvester Apollo Bear s-a născut pe 8 martie 2021, iar modelul a scris pe Instagram că fiul său a venit pe lume „în cea mai frumoasă și plină de iubire dimineață din viața mea”.

 

Macaulay Culkin

 

Macaulay Culkin, starul din „Singur acasă”, a devenit pentru prima dată tată anul acesta. Iubita sa, Brenda Song, a născut în luna aprilie un băiețel, pe care cei doi l-au numit Dakota Song Culkin, în amintirea surorii actorului.

 

Jennifer Love Hewitt

 

Și actrița Jennifer Love Hewitt și-a mărit familia anul acesta. Ea și soțul său, actorul Brian Hallisay, au devenit părinții unui băiețel în luna septembrie. Ei mai au împreună o fiică, Autumn, în vârstă de șapte ani, și un fiu pe nume Atticus, de șase ani.

 

Alicia Vikander și Michael Fassbender

 

Alicia Vikander și soțul său, actorul Michael Fassbender, au devenit părinți anul acesta. Cei doi nu au anunțat marea veste, însă au fost fotografiați în timp ce se plimbau cu bebelușul prin Paris. Actrița a confirmat că a născut la începutul anului 2021, dar nu a dezvăluit sexul bebelușului.

 

Prințul Harry și Meghan Markle

 

Prințul Harry și Meghan Markle și-au mărit familia anul acesta, când Ducesa de Sussex a născut o fetiță pe 4 iunie. Micuța a fost botezată Lilibet “Lili” Diana Mountbatten-Windsor, în onoarea Reginei Elisabeta a II-a și a Prințesei Diana. Ei mai au împreună un fiu pe nume Archie, care s-a născut pe 6 mai 2019.

 

Naomi Campbell

 

Naomi Campbell a anunțat printr-o postare pe Instagram în luna mai că a devenit mamă. „Mă simt onorată să am acest suflet blând în viața mea, nu există cuvinte care să descrie legătura pe care o voi împărtăși cu îngerul meu pe tot parcursul vieții. Nu există dragoste mai mare", a scris supermodelul în vârstă de 50 de ani.

Adaugă comentariu