15 vedete care și-au făcut operații estetice

15 vedete care și-au făcut operații estetice

Fie ca vorbim despre Kylie Jenner, Gwyneth Paltrow, Chrissy Teigen sau Cher, iată ce vedete au recunoscut public faptul că au apelat la medicul estetician pentru a arăta mai bine!

Operațiile estetice reprezintă un veritabil trend, mai ales în rândul celebrităților de la Hollywood. Unele recunosc că și le-au făcut, altele nu. Iată însă ce intervenții estetice recunosc unele dintre cele mai îndrăgite vedete că au făcut!

Britney Spears

În anul 2013, Britney a recunoscut că obișnuiește să viziteze cabinetul medicului estetician. Vedeta a mărturisit că și-a mărit de câteva ori buzele cu acid hialuronic.

 

Cindy Crawford

Modelul a recunoscut public că a apelat la injecțiile cu Botox pentru un ten fără cusur. Spune că, în ciuda stilului de viață sănătos și a produselor cosmetice de calitate pe care le folosește, vizitele la medicul estetician sunt o necesitate.

 

Gwyneth Paltrow

Actrița a mărturisit că îi este frică de bisturiu, dar nu spune niciodată nu  tratamentelor non-invazive care o ajută să arate mai bine. Totuși, în ciuda fricii de operații, Gwyneth spune că probabil va apela și la cuțit atunci când va simți că este nevoie.

 

Nicole Kidman

Nicole Kidman spune că a încercat injecțiile cu Botox, dar nu își mai dorește să o facă pe viitor.

 

Chrissy Teigen

Soția lui John Legend a dezvăluit că a apelat de mai multe ori la medicul estetician. Spune că și-a făcut liposucție în zona brațelor. De asemenea, a avut implanturi cu silicon în sâni, pe care a anunțat însă că a decis să le scoată.

 

Kylie Jenner

Kylie spune că singurele intervenții estetice la care a apelat sunt injecțiile cu acid hialuronic pentru buze mai pline.

 

Lisa Kudrow

Actrița din Friends și-a făcut rinoplastie pe vremea când avea doar 16 ani. Mărturisește că a fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-a luat vreodată.

 

Angelina Jolie

Este deja de notorietate faptul că Angelina Jolie a optat pentru o dublă mastectomie urmată de reconstrucție a sânilor cu ajutorul implanturilor.

 

Kris Jenner

Mama surorilor Kardashian spune că și-a făcut un lifting facial înainte de cea de-a doua nuntă a lui Kim Kardashian.

 

Cher

Artista a vorbit întotdeauna deschis despre chirurgia plastică. Dar spune că nu are nici pe departe atât de multe intervenții pe cât se zvonește. Cher spune că orice intervenție ar dori să își facă, este strict problema ei și că nimănui nu ar trebui să îi pese.

 

Jane Fonda

În anul 2010, Jane Fonda a scris pe blogul ei despre intervențiile de ordin estetic. Actrița spune că a făcut diverse proceduri la nivelul gâtului, al bărbiei. De asemenea, chirurgul estetician i-a înlăturat surplusul de piele din zona ochilor (blefaroplastie).

 

Khloe Kardashian

Toată lumea spune despre ea că ar avea nenumărate intervenții estetice. Khloe Kardashian susține însă că singura dată când a apelat la bisturiu a fost pentru o rinoplastie. De asemenea, a mărturisit că a avut o experiență nefericită cu fillerele la nivelul feței. Astfel că acum se teme să mai apeleze la astfel de proceduri minim invazive.

 

Dolly Parton

„E adevărat că arăt artificial, dar eu cred că sunt cât se poate de reală. Look-ul meu este inspirat din viziunea asupra ideii de glam a unei fete country. Nu eram frumoasă de la natură, așa că fac tot ce pot”, a mărturisit ea. Printre intervențiile estetice la care recunoaște că a apelat se numără implantul de sâni, liftingul sprâncenelor și blefaroplastia.

 

Olivia Colman

Actrița a dezvăluit că a testat tratamentul cu Botox în anul 2015. Spune că a fost extrem de încântată de rezultat, un rezultat vizibil de întinerire și înfrumusețare.

 

Katy Perry

Artista a declarat că nu era deloc mulțumită de cearcănele și cercurile negre care îi adăugau ani pe chip. A apelat astfel la fillere și tratamente cu laser pentru a scăpa de această problemă. Rezultatul i-a fost pe plac, astfel că recomandă oricui acest tip de proceduri.

Sursa: agentiadepresamondena.com

Adaugă comentariu