7 istorii ale vedetelor al căror drum către maternitate a fost greu sau chiar tragic

7 istorii ale vedetelor al căror drum către maternitate a fost greu sau chiar tragic

Pierderea unei sarcini sau mai multe, sau chiar avort la un termen avansat din cauza unor probleme de sănătate – aceste vedete au trecut prin diverse complicații, iar calea lor spre maternitate a fost destul de grea. Însă au găsit forțe ca să povestească despre aceasta și să încurajeze alte cupluri care trec prin astfel de situații tragice.

 

1. Tutta Larsen, prezentatoare din Rusia.

În 2000, în timpul când era însărcinată cu primul copil, Tutta Larsen a acceptat să fie eroina unui show televizat despre sarcină și naștere. Avea 31 de săptămâni de sarcină și la televizor era prezentat cu decurgea aceasta – vizitele la medic, controale etc. Dar la un moment dat femeia a dispărut de pe micile ecrane și mai târziu s-a aflat cauza. Medicii au descoperit că fetița pe care o purta avea o problemă la inimă incompatibilă cu viața și i-au recomandat să întrerupă sarcina la 31 de săptămâni. Tot atunci Tutta a aflat că soțul o înșela. „Eu reveneam acasă după controalele medicale și adunam părul ei din patul nostru conjugal”, a recunoscut vedeta.

Acum ea are 3 copii cu cel de-al doilea soț.

 

2. Natali, interpretă din Rusia.

S-a căsătorit la 16 ani după ce a terminat studiile secundare. Pentru a i se permite căsătoria a prezentat un certificat contrafăcut precum că este însărcinată. Dar ulterior a reușit destul de greu să devină mamă. A trecut prin 3 pierderi de sarcină, de două ori a avut avort spontan, iar o dată sarcina s-a oprit din evoluție. Acum este mama a 3 băieții, cel de-al treilea s-a născut anul trecut.

 

3. Lily Alen, interpretă din Marea Britanie.

În 2007 a rămas însărcinată cu partenerul ei din acea perioadă, dar a pierdut sarcina și s-au despărțit. Ulterior, în 2011, interpreta s-a căsătorit și mai târziu a mai pierdut o sarcină, dar de această dată soțul i-a fost aproape și în același an interpreta a născut o fetiță, iar peste 2 ani – a doua fetiță.

 

4. Beyoce, interpretă din SUA.

 

În 2013, la un an de la nașterea primei sale fetițe, Beyonce a recunoscut că mai înainte a fost însărcinată, dar fătul s-a oprit din evoluție. „Îi auzisem inima și bătăile acestea erau mai frumoase decât orice muzică. Dar într-un moment inimioara a încetat să mai bată”, a spus cu tristețe interpreta. Acum este mama a 3 copii, anul trecut născând gemeni.

 

5. Roza Seabitova, prezentatoare TV în Rusia.

Este mama a doi copii – un băiat și o fată – născuți la o mică diferență unul de altul în anii 90. Dar prezentatoarea a recunoscut că până a naște un copil sănătos a trecut printr-un avort și 12 pierderi de sarcină. Femeia a zis că prima sarcină a întrerupt-o de bună voie. A rămas însărcinată de la primul iubit care nu a vrut să o susțină.

 

6. Mariah Carey, interpretă din SUA.

În 2011 interpreta a rămas însărcinată datorită fertilizării in vitro. Avea 41 de ani și era însărcinată cu gemeni. Sarcina a decurs foarte greu, interpreta risca să moară chiar din cauza tensiunii arteriale ridicate și diabetului gestațional. După naștere a spus că nu mai planifică și alți copii.

 

7. Chrissy Teigen, model din SUA.

 

A încercat să rămână însărcinată timp de 9 ani, după care a recurs la fertilizarea in vitro. Are o fetiță de 2 ani și acum așteaptă un băiețel.

 

 

Sursa: cosmo.ru

Adaugă comentariu