Mariana Mihăilă - A fost cea mai deosebită aniversare. Află cum și-a sărbătorit interpreta ziua de naștere

Mariana Mihăilă - A fost cea mai deosebită aniversare. Află cum și-a sărbătorit interpreta ziua de naștere

Interpreta Mariana Mihăilă și-a sărbătorit aseară cea de-a 30-a aniversare alături de cei dragi într-o atmosferă romantică și plăcută. A fost cea mai frumoasă aniversare, pentru că acum e de două ori mai împlinită alături de soțul și băiețelul său.


Interpreta a postat pe pagina sa de facebook o serie de poze realizate la petrecerea de zi de naștere, în care apare fericită alături de oamenii dragi sufletului său. Pentru că recent a devenit mămică, Mariana a mărturisit că nu a prea avut timp să organizeze o petrecere grandioasă, însă cu toate astea a avut parte de o seară sinceră și frumoasă alături de cei apropiați.


"A fost cea mai deosebită aniversare de până acum, fiindcă e prima aniversare când sunt soție și mămică. Am avut mai multe emoții decât de obicei. Lăuntric mă simt altfel, e o viață nouă, o etapă nouă în destinul meu. Soțul a fost primul care m-a felicitat chiar la miezul nopții, făcându-mă să mă simt specială. Mă simt împlinită sufletește la 30 de ani și îi mulțumesc Bunului Dumnezeu pentru tot ce am. Am zis că de ziua mea trebuie să mă simt răsfățată și am mers la un salon de frumusețe, apoi la filmări pentru o emisiune televizată și seara am stat la o cină de suflet la lumina lumânarilor alături de soț, nași și câțiva prieteni apropiați. Totul a venit de la sine, fără a planifica ceva din timp. Mămica mea a dădăcit nepoțelul și astfel am reușit să sărbătorim nițel, apoi clipele frumoase au continuat acasă în compania micuțului nostru. El e cel mai frumos cadou pe care mi l-a oferit destinul", a mărturisit Mariana Mihăilă pentru ODORAȘ.MD.

 

Mariana Mihăilă și soțul său, Vitalie Cojocaru au devenit părinții unui băiețel pe 7 august.

Foto: facebook.com/mariana.mihaila.52

Adaugă comentariu