Adela Popescu: Am o problemă, după ce am născut. Asta mi s-a întâmplat după fiecare sarcină

Adela Popescu: Am o problemă, după ce am născut. Asta mi s-a întâmplat după fiecare sarcină

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai admirate cupluri din România. Iar Adela nu este doar o actriță și prezentatoare de succes, ci și o mămică model pentru multe alte femei.

Adela își ține mereu fanii la curent cu tot ceea ce se petrece în viața ei, iar recent le-a mărturisit acestora cu ce ”probleme” se întâmpină după naștere.

Radu și Adela au devenit  împreună părinții a trei băieți. Adela menționează că nu își mai dorește copii, dar vrea cu orice preț să fie într-o formă de zile mari. Doar că nu se prea împacă bine cu sportul și mișcarea.

„Am o problemă, după ce am născut. Asta mi s-a întâmplat după fiecare sarcină, dar am zis că nu mă apuc de sport pentru că oricum rămân din nou însărcinată.

Acum, că am spus stop, adică chiar am spus stop, mă gândesc să fiu în cea mai bună formă a mea pentru această vârstă. Doar că simt că mă mișc ca o băbuță. Mă gândesc că mai bine vine cineva să facă masaj”, a zis Adela Popescu în cadrul emisiunii pe care o moderează.

Adela Popescu a revenit pe micile ecrane la o lună și jumătate de la nașterea celui de-al treilea copil.

„M-ați tot întrebat cum mă descurc și trebuie să vă spun că momentan este neașteptat de bine. Ăsta mic îmi face surprize în fiecare zi, la modul că se trezește mereu înainte să plec de acasă și trebuie să-l alăptez, a acceptat biberonul din prima zi, nu i-a plăcut în mod deosebit, dar l-a acceptat. La ceilalți doi s-a întâmplat mai greu asta. Copiii merg la grădiniță, vin la ora patru, deci am și vreo două ore și jumătate de când ajung acasă și până vin ei să îmi revin, de obicei dorm la prânz. Deci, totul este bine”, a spus Adela Popescu pe Instagram.

Adaugă comentariu