Adela Popescu, mărturisire sinceră: După ce adorm copiii, îmi vine să îngenunchez lângă ei

Adela Popescu, mărturisire sinceră: După ce adorm copiii, îmi vine să îngenunchez lângă ei

Actrița și prezentatoarea TV, Adela Popescu este una dintre cele mai urmărite vedete din România pe rețelele de socializare. Într-o mărturisire sinceră, Adela a spus în mediul online că rolul de mamă a trei copii nu e deloc ușor. Vedeți mai jos ce a mărturisit Adela.

„În fiecare seară, după ce adorm copiii, îmi vine să îngenunchez lângă ei și să fac o spovedanie.

Să le promit că ce am făcut rău astăzi nu voi mai repeta mâine, să le reamintesc că îi iubesc inimaginabil de mult, să le pup bubițele de pe corp, ochii închiși, degețelele, inimile.

Și să le promit, în momentul meu de adevăr, că voi încerca, cât este omenește posibil, să le ofer, împreună cu tatăl lor, cea mai frumoasă copilărie.

Și vine dimineața, și nu vor bluza galbenă, și nici ghetele maro, se trag de păr, împrăștie iaurtul pe jos, noi ne enervăm, le promitem că facem și că dregem, mergem la muncă, ne întoarcem obosiți, ei vin de la grădi, ne iubim, apoi vor paste, apoi desene, împrăștie apa prin toată baia, nu vor la somn, noi deja suntem obosiți și tracasați, ne scapă o amenințare, ridicăm glasul, ei ne strâng în brațe și ne spun că ne iubesc până la cer și înapoi de un infinit de ori, apoi adorm...

Și eu, iar îngenunchez, și îmi cer iertare, și le pup mânuțele, ochișorii... și le promit că ce am făcut rău azi nu voi mai repeta mâine...”, a scris Adela pe o rețea de socializare.

 

Adaugă comentariu