Adelina Pestrițu, dezvăluiri despre căsnicie: Conviețuirea nu e simplă, dar are atât farmec!

Adelina Pestrițu, dezvăluiri despre căsnicie: Conviețuirea nu e simplă, dar are atât farmec!

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au împlinit recent patru ani de relație. Vedeta a recunoscut că relația lor nu este perfectă și a povestit cum se împacă soțul ei cu statutul său, dacă i s-au impus anumite limite.

Întrebată cum este relația de cuplu după patru ani, Adelina a menționat că în timp, relația se fortifică și au încredere tot mai mult unul în celălalt.

„O simt consolidată și avem încredere reciproc unul în celălalt, ceea ce îmi dă o stare de bine și liniște interioară. Sunt lucruri de bază în orice cuplu. Ne cunoaștem limitele și nu apăsăm accelerația mai mult decât este cazul. Suntem transparenți și nu există minut din zi să nu știm unul de celălalt. Ne spunem absolut orice avem pe suflet. Ne știm toate parolele și nu avem secrete”, povestește Adelina.

„N-am întâlnit o relație perfectă și nici nu cred că există. Sunt și momente în care avem păreri în contradictoriu, dar nu facem o tragedie din asta. Sunt zile mai bune și zile mai puțin bune. Conviețuirea nu e simplă, dar are atât farmec! Practic, ne este invadată intimitatea și în momentele în care vrem să fim doar noi. Divergențe se pot naște și de la o omletă prea rumenită dacă e Mercur retrograd (râde). Important este că știm să le depășim”, a mai adăugat Adelina.

De asemenea, vedeta a fost întrebată cum se împacă Virgil cu statutul său și dacă este deranjat de faptul că soția sa e mereu în atenția lumii. Adelina a specificat că nu are reproșuri din partea lui și nici nu îi pune limite.

„Lui nu-i place să pozeze, să posteze prea mult sau să fie expus asemeni unei persoane publice. Mai face din când în când de dragul meu, altfel nu l-ați vedea la față. (râde) Abia îl prind la poze și multe dintre ele sunt instantanee. Îmi respectă munca pentru că vede cât de mult îmi place, cât de mult mă implic și îmi doresc ca totul să iasă wow. Mă ajută de câte ori am nevoie, dar, spre binele căsniciei noastre, am ales să colaborez cu oameni care să mă ajute la pozat/filmat, pentru că eram un adevărat stres pentru cuplu.
Mereu m-a lăsat să decid. Știe că n-aș face ceva care ar periclita în vreun fel familia noastră. Mă cunoaște destul de bine și are încredere, probabil și pentru că niciodată nu i-am dat motive să fie altfel”, a afirmat vedeta.

„Avem business-uri diferite, dar într-o oarecare măsură la fel de solicitante. Nu banii care ne intră în cont ne fac să ne simțim importanți, ci felul în care îi cheltuim și ne trăim viața. Amândoi suntem focusați pe viitorul familiei noastre și nu ne comparăm veniturile. Câștigăm atât cât muncim, nu avem un salariu fix. Deci n-am putea să tragem linie și să spunem exact care dintre noi câștigă mai mult”, notează Adelina.

Sursa: viva.ro

 

 

Adaugă comentariu