Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia. Cum arată inelul de logodnă

Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia. Cum arată inelul de logodnă

După 9 ani de relație, Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia. Inelul vedetei este unul la care orice femeie visează. Cel care a dat marea veste a fost chiar artistul care a postat pe una dintre rețelele de socializare imagini cu viitoarea lui soție, dar și cu bijuteria pe care i-a luat-o.

„A zis Da! Ești focul din inima mea! Te iubesc până dincolo de moarte!”, este mesajul lui Alex Velea. Antonia a fost extrem de emoționată când a fost cerută în căsătorie și fără să stea pe gânduri i-a spus DA lui Alex Velea. „Da de o mie de ori”, a răspuns artista.

 

Deși sunt împreună de mai bine de 9 ani, cei doi nu s-au putut căsători din cauza faptului că Antonia era căsătorită în acte cu Vincenzo Castellano, bărbatul cu care are o fetiță. Procesul de divorț s-a întins pe mulți ani, iar acum pare că lucrurile se îndreaptă spre bine.

Acum rămâne de văzut când vedeta va îmbrăca rochia de mireasă și când vor stabili data nunții. Toată lumea i-a felicitat pe cei doi și așteaptă să fie invitați la evenimentul care sigur va ține prima pagină a ziarelor.

Alex Velea și Antonia s-au întâlnit, după ce au ieșit din căsnicii în care nu erau fericiți. Artistul a fost căsătorit cu Ana, iar nașii lor au fost Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. La rândul ei, Antonia a fost căsătorită cu Vincenzo Castellano, cel alături de care are o fetiță superbă, Maya. Din păcate, Antonia și Vincenzo și-au rezolvat problemele foarte târziu, iar Antonia a suferit enorm că nu o poate vedea pe fiica ei decât foarte rar.

Sursa: viva.ro

Adaugă comentariu