Andreea Bălan a vorbit deschis despre rolul de mamă singură

Andreea Bălan a vorbit deschis despre rolul de mamă singură

Andreea Bălan a vorbit pentru prima dată despre cum este viața ei după despărțirea de George Burcea. Artista s-a deschis și a vorbit, în primul rând, despre ce presupune rolul de mamă singură.

Andreea Bălan și George Burcea trec printr-un divorț dureros, la mijloc fiind prinse și cele două fetițe ale lor: Ella și Clara. Andreea Bălan a subliniat cât de mult își iubește fetițele, care sunt cele mai importante pentru ea. Totuși, a recunoscut cât de greu îi este în rolul de mamă singură.

Separarea de George Burcea nu a fost deloc simplă, dat fiind că acum Andreea Bălan resimte și mai mult îndatoririle de părinte. Vedeta susține că George Burcea le-ar vizita destul de rar pe cele două fetițe, ea primind ajutor doar din partea mamei. 

„Nu îmi este ușor, este greu să fiu mamă singură și eu să fiu cea care are grijă de ele, de casă, de tot… dar pot! Programul meu se închide la cinci jumate. Tot ceea ce trebuie să rezolv, trebuie să fac în timpul zilei pentru că apoi o iau pe Ella de la grădiniță. Din momentul acela sunt a lor: mergem în parc, la mall, mare, munte, parc”, a declarat Andreea Bălan.

Andreea Bălan a mai susținut nu doar că mare parte din timp fetele stau cu ea, dar și că tatăl lor nu ar vrea să-și vadă fetițele chiar atât de des.

„O dată pe săptămână cu tati și în rest cu mine! 99% din timp ele sunt cu mine. Mi-aș dori să fie mai des, mi-aș dori să fie mai mult, dar atât se dorește”, a mai precizat Andreea Bălan.

George Burcea a făcut unele dezvăluiri despre viața lui privată, informații pe care publicul larg le-a auzit în premieră. Întrebat de ce s-a despărțit de soția lui, George Burcea a spus fără ocolișuri.

„S-au acumulat chestii în timp și nu le-am putut rezolva. Probabil și pe ea au deranjat-o foarte multe lucruri, și pe mine m-au deranjat foarte multe lucruri. Nu-mi place să vină cineva la mine și să-mi spună că ce face el, eu nu o să fac nici în 15-20 de ani. Eu am muncit foarte mult pentru tot ceea ce am acum sau încerc să am. Eu cred foarte mult în ceea ce fac. Nu am cerut niciodată ajutorul. Nu m-a luat nimeni pentru că am fost căsătorit cu ea. Știu că pot. Că am unul acasă care spune că e în zadar tot ce fac, după care ies în lume și îmi zic oameni de specialitate: «Bravo»! Păi ce faci, mă distrugi?”, a spus, printre altele, George Burcea.

Sursa: viva.ro

Adaugă comentariu