Beyoncé a născut gemenii! Află sexul copiilor

Beyoncé a născut gemenii! Află sexul copiilor

Beyoncé și Jay Z au devenit părinți pentru a doua oară. Cântăreața americană a născut un băiețel și o fetiță într-un spital din Los Angeles!

Deși încă artiștii nu au făcut nici o declarație oficială în legătură cu venirea pe lume a gemenilor, surse din anturajul acestora dau de înțeles că gemenii au văzut deja lumina zilei. Potrivit reuters.com, duminică, tatăl lui Beyoncé a postat o poză cu baloane pe Twitter la care a atașat o carte digitală care spune: „Ei sunt aici”, felicitarea a fost însoțită și de un mesaj semnificativ.

„La mulți ani gemenilor! Cu dragoste, bunicul”, acesta a fost mesajul publicat de Mathew Knowles.

O altă confirmare vine de la faptul că, la spital au fost livrate două baloane, unul albastru și unul roz, care erau însoțite de un card de felicitare pe care se regăseau inițialele ”B” și ”J”, informează okmagazine.ro.

Se pare că Beyoncé a născut totuși în spital, deși anterior se zvonea că se va întâmpla acasă, unde cuplul ar fi amenajat o maternitate în valoare de 1 milion de lire sterline.

Încă în luna februarie a anului curent, Beyoncé a anunțat că este însărcinată cu gemeni, printr-o postare pe Instagram. „Dorim să împărtășim dragostea și fericirea noastră. Am fost binecuvântați de două ori. Suntem foarte recunoscători că familia noastră se va mări cu doi membri. Vă mulțumim pentru toate urările de bine”, a scris interpreta pe contul său de Instagram, semnând mesajul „The Carters”, adică numele de familie a soțului ei, raperul Jay Z. 

Foto: beyonce.com; instagram.com; okmagazine.ro

Adaugă comentariu