Beyoncé nu vrea să nască gemenii la spital. Vezi aici cauza!

Beyoncé nu vrea să nască gemenii la spital. Vezi aici cauza!

Mai sunt zile numărate până când cunoscuta cântăreață americană „Beyoncé” va da naștere gemănuților. Viitorii părinți fac ultimele pregătiri și își doresc să pună orice detaliu la punct, așa încât să fie siguri că totul va fi așa cum își doresc. Unul dint detaliile cele mai importante este locul unde va naște interpreta.

În mediul virtual se vehiculează că Beyoncé nu vrea să nască într-un spital, ci acasă. Cântăreața vrea să evite spitalele, deoarece experiența trăită anterior, atunci când a adus-o pe lume pe Blue Ivy, primul copil al interpretei, nu a fost deloc plăcută. Deși au trecut mai bine de 5 ani, Beyoncé își amintește perfect de momentele când presa americană a aflat în ce spital din New York va naște și a împânzit coridoarele spitalului cu paparazzi.

De data aceasta Beyoncé preferă să nască chiar la ea acasă, în interiorul reședinței din Los Angeles.

„Ea chiar vrea să nască acasă la ea, în Los Angeles. (…) După toată drama prin care a trecut în New York, când a adus-o pe lume pe Blue Ivy, Beyoncé și Jay Z nu vor să mai aibă de-a face cu vreun spital”, a declarat o sursă pentru RadarOnline.

Se pare că Jay Z este un soț foarte atent și îi îndeplinește toate preferințele interpretei. „Jay Z vrea să fie cea mai puțin stresantă naștere. E de acord cu tot ce vrea Beyoncé, ea fiind cea care ia toate deciziile în cazul nașterii gemenilor”, a mai menționat sursa respectivă.

Foto: beyonce.com

Adaugă comentariu