Binecuvântați dublu! Predicatorului Nick Vujicic a devenit tată de gemeni

Binecuvântați dublu! Predicatorului Nick Vujicic a devenit tată de gemeni

Ieri, 21 decembrie, a fost făcută publică știrea precum, Nick Vujicic, celebrul predicator fără mâini și picioare, a devenit tată de gemeni. Soția lui Nick, Kanae, a adus pe lume două fetițe perfect sănătoase, cărora le-au pus numele Olivia și Ellie.

Cunoscutul predicator, vorbitor motivațional și autor de best-sell-uri din Australia, Nick Vujicic, a devenit tată pentru a treia oară. Bărbatul a scris despre această noutate frumoasă pe contul său de Faceebok, unde se mândrește cu gemenele sale.

„Binecuvântarea noastră dublă și identică de la Dumnezeul nostru Atotputernic! Născute la 20 decembrie - Olivia Mei Vujicic (roșu, 7:54 am) și Ellie Laurel Vujicic (galben, @ 7:56 am)!!! Mama (Kanae Vujicic) și fetele sunt bine.”, acesta a fost mesajul emoționant pe care l-a postat Nick pe rețelele de socializare alături de fotografia fetițelor.

 

Amintim că celebrul predicator australian, Nick Vujicic, trăiește de 5 ani o căsnicie frumoasă alături de Kanae Miyahara. Aceștia mai au împreună doi băieți, pe Kiyoshi James și Dejan Levi Vujicic. Nick Vujicic are 34 de ani și a fost născut cu afecțiunea Tetra-ameli.

Foto: Facebook.com; mondanite.net; mediaroomhub.com

Adaugă comentariu