Cameron Diaz, despre nașterea la vârsta 47 de ani: „Trebuie să trăiesc până la 107”

Cameron Diaz, despre nașterea la vârsta 47 de ani: „Trebuie să trăiesc până la 107”

Din ce în ce mai multe femei preferă să devină mămici cât mai târziu, chiar în jurul vârstei de 40 de ani. De ce se întâmplă acest lucru, însă? Cameron Diaz răspunde la aceasta întrebare, pentru că și ea se numără printre mămicile care au decis să aibă un copil după vârsta de 40 de ani, scrie suntmamica.ro 

Actrița și femeia de afaceri a devenit mamă la vârsta de 47 de ani. Într-un nou episod din serialul Naomi Campbell pe YouTube, No Filter, Diaz vorbește despre cum este să devii mamă după vârsta de 40 de ani.

„Mulți oameni fac asta invers... se căsătoresc și își întemeiaza o familie în tinerețe”, spune Diaz. „Eu am făcut acest lucru în a doua jumătate a vieții mele.

Această a doua jumătate a vieții mele a fost cea mai fericită perioadă pe care am avut-o vreodată, explică ea, adăugând că viața alaturi de fiica Raddix și soțul Benji Madden este atât de dulce."

A avea un copil la 47 de ani este o experiență diferită față de a avea unul la 27... și asta înseamnă că Diaz își va petrece perioda de 50-60 de ani crescând un copil, în timp ce unele cunoștințe ale ei își vor trimite deja copiii la facultate.

Cameron Diaz i-a spui lui Campbell, râzând: „Singura presiune pentru mine acum este că trebuie să trăiesc până la 107 de ani. Dar, nu vreau să pun presiune!" Ea continuă: „Să-ți faci o familie când ești tânăr este un lucru des întâlnit, dar când ai vârsta mea și te decizi să faci asta, este o alegere reală. Chiar muncesc din greu pentru asta”.

Cameron Diaz a spus că nu crede că se va întoarce la actorie. "Mă simt cu adevărat hotărâtă. Adică, niciodată nu spun niciodată la nimic, în primul rând, dar mă simt cu adevărat hotărâtă", explică ea. "Nu am mai făcut un film din 2014. A trecut mult timp de atunci.”

Actrița a demonstrat că ușa care duce către maternitate nu se închide la 40 de ani.

Adaugă comentariu