Cântăreața Svetlana Loboda va naște într-o clinică privată din SUA. Iată cât va costa nașterea!

Cântăreața Svetlana Loboda va naște într-o clinică privată din SUA. Iată cât va costa nașterea!

Interpreta Svetlana Loboda, care are 35 de ani, este însărcinată cu al doilea copil. Aceasta a anunțat că se retrage temporar de pe scenă, iar la finele lunii aprilie sau începutul lunii mai urmează să apară pe lume și copilul. Recent interpreta a plecat în SUA, Los Angeles, unde a arendat o vilă și planifică să nască la clinica privată unde și-au adus pe lume copiii mai multe vedete.

Aceasta este o minune pentru mine și îi mulțumesc Domnului pentru un astfel de cadou…”, a declarat Svetlana Loboda după un concert. Interpreta a adăugat că se retrage de pe scenă până în luna iunie deja, adică la o lună după naștere, iar acum se pregătește și de înregistrarea unui nou album nu doar de naștere copilului.

La clinica privată Cedars-Sinai Medical Center nașterea costă 2,5-3 milioane de ruble rusești (echivalentul a circa un milion de lei moldovenești). Acolo au mai născut vedete precum Madona, Kim Kardashian, Britney Spears, Keti Topuria, Ana Sedokova și altele.

Svetlana Loboda mai are o fetiță de 7 ani, Eva, dintr-o relație anterioară cu coreograful Andrei Țari. De această dată interpreta nu a spus cine este tatăl celui de-al doilea copil, dar potrivit informațiilor apărute în presă, acesta ar fi solistul trupei germane Rammstein – Till Lindemann, de 55 de ani, cu care Svetlana s-a cunoscut în vara anului trecut la Festivalul „Jara” din Baku.

 

Informații și foto: cosmo.ru

Adaugă comentariu