Care este cea mai mare provocare pentru prezentatoarea TV și mama Lilu

Care este cea mai mare provocare pentru prezentatoarea TV și mama Lilu

Apreciată și admirată pentru felul ei de a fi, prezentatoarea TV și mama Lilia Ojovan reprezintă adesea o sursă de inspirație pentru femeile ce o urmăresc. Are în casă două fete, iar în această dimineață și-a împărtășit cu cei peste 50 de mii de urmăritori de pe instagram marea ei provocare, însoțită de o fotografie cu fetițele ei minunate.

Lilia Ojovan, cunoscută și ca Lilu, nu a avut surori, dar mereu a admirat relațiile dintre acestea. Acum este încântată că o va putea face și în cazul propriilor fiice. Dar în același timp, prezentatoarea TV se întreabă cum poate fi educată dragostea de soră/frate.

„Cea mai mare provocare pentru mine e ca fetele mele să crească și să fie cele mai bune prietene și sfătuitoare. Eu nu am avut surori și nu știu din propria experiența cum să fac. Admir în jurul meu relațiile surorilor și mă inspir. Momentul cel mai frumos al zilei e dimineața când se îmbrățișează și se giugiulesc așa cum le-am prins aici. Mai dificil e seara când se începe lupta pentru teritoriu, jucării și părinți. Voi cum educați în copiii voștri dragostea de soră, frate?”, a scris Lilu alături de fotografia fetelor Amelie și Teia.

La doar o oră de la postare, fotografia a adunat aproape 2000 de aprecieri și zeci de comentarii. Diferența de vârstă dintre surori e de trei anișori și sunt de-a dreptul drăgălașe.

Sursa: instagram.com

Adaugă comentariu