Emilian Crețu în vizită la fratele lui călugăr. Cât de mult seamănă cei doi

Emilian Crețu în vizită la fratele lui călugăr. Cât de mult seamănă cei doi

Actorul Emilian Crețu trăiește momente unice alături mamă și surorile sale pe muntele Athos, Grecia, acolo unde mai are un frate, care de câțiva ani s-a călugărit. Deși par a fi două extreme, prietenii virtuali ai actorului nu au ezitat să-i zică că se aseamănă foarte mult la exterior cu fratele.

Din păcate rar avem așa poze... Nu mai este un secret că am un frate călugăr pe muntele Athos...Revedere emoționantă pentru toți , dar mai ales pentru mama!!!”, a scris Emilian pe pagina sa de facebook în descrierea fotografiilor cu familia.

Desigur, aprecierile și comentariile nu au întârziat să apară, mulți afirmând că e vizibilă și o asemănare dintre cei doi frați:

Emilian voi chiar semănați foarte tare! Doar că fratele tău arată mai serios decât tine. De fapt asta este și firesc pentru un călugăr. Vacanță frumoasă și clipe minunate împreună!!!”

„La mine pielea-i de găină, sincer...”

„Să fiți sănătoşi și fericiți!”

„Două extreme. Fiți mândri de voi! Baftă!”

„Are mama doi feciori, doi feciori ca două flori numai că înfloresc în două lumi diferite, dar în ochii mamei sclipește cea mai mare bucurie, bravo, sunteți o familie!”

„Foarte tare semănați la exterior!”

După vizita pe muntele Athos, unde s-au revăzut cu fratele, Emilian împreună cu familia sa continuă să se bucure de vacanță, vizitând Grecia!

Sursa: facebook.com

Adaugă comentariu