Ce achiziție de zeci de mii de euro a făcut Adela Popescu: Sunt atât de fericită că îmi bubuie inima!

Ce achiziție de zeci de mii de euro a făcut Adela Popescu: Sunt atât de fericită că îmi bubuie inima!

Adela Popescu e fericită la sfârșit de 2021. Prezentatoarea de la Pro TV și-a îndeplinit marele vis alături de Radu Vâlcan, soțul ei. Au făcut o achiziție de zeci de mii de euro de care sunt tare mulțumiți, scrie avantaje.ro

Vedeta a dezvăluit pe Facebook că au cumpărat un apartament la malul mării, în stațiunea Olimp.

„Acum doi ani, de Revelion, am pus pe o foaie trei dorințe. Să fie, știți cum e. De Crăciun, când am deschis cutia cu globuri, am găsit-o. Prima: încă un frățior sau o surioara pentru Alexandru și Andrei; A două: o casă la mare; A treia: mai aștept. Frățiorul a venit, a treia nu s-a îndeplinit încă, și… și… și… chiar zilele trecute am plătit avansul pentru căsuța noastră de la mare. Mă rog, nu e o casă pe pământ, ci un apartament la care visez de ani.

Sunt atât de fericită că îmi bubuie inima! De Radu nu mai zic, că deși el avea ceva îndoieli (despre care o să va povestesc altădată) acum îmi spune numai cum abia așteaptă el să fie gata blocul (la vară) – și să plece cu băieții lui la Olimp ( nouă ni se pare cea mai frumoasă zonă a litoralului românesc, așa că acolo este apartamentul), să își bea el cafeaua pe terasă în miros de pini și apă sărată - căci da, blocul e înconjurat de o pădure de pini, la doar 100 m de mare. Un viiiiiis!!!

Eu îi zic să nu îmi mai fure fanteziile, că sigur ale lui au legătură cu infinity pool de la etajul 11 și rapanele cu usturoi de la cherhanaua de lângă. Nu uitați să visați. Și să vă și notați undeva ce. Că trece anul și uitați”, a transmis prezentatoarea.

Adaugă comentariu