Ce surpriză i-a făcut Adela Popescu soțului ei de ziua lui. Radu Vâlcan a rămas impresionat

Ce surpriză i-a făcut Adela Popescu soțului ei de ziua lui. Radu Vâlcan a rămas impresionat

Radu Vâlcan a împlinit pe 8 februarie, frumoasa vârsta de 45 de ani. Soția lui a avut grijă ca această zi să fie una specială. Ea a organizat alături de copii o petrecere surpriză și l-au așteptat acasă cu baloane și tort.

„Și de ziua lui se gândește să îmi facă o bucurie. Îmi dă să mănânc.  Așa să fim mereu, scumpete, cu grijă unul față de celălalt. La mulți ani, te iubim!” , a scris Adela pe saiturile de socializare, alături de o imagine emoționantă, în care sunt toți în jurul mesei, iar Radu îi dă să mănânce soției sale, care are bebelușul în brațe.

Aceasta a umflat baloane, a pregătit o masă specială și i-a îmbrăcat pe cei doi copii ai lor mai mari în costume adorabile de animăluțe. Când Radu Vulcan a intrat pe ușa casei, în prag îl așteptau Adela Popescu și copii, înarmați cu baloane, tort și voie bună. Radu s-a bucurat enorm și a fost plăcut surprins, cei cinci membri au petrecut împreună această zi minunată.

Adela Popescu și Radu Vâlcan demonstrează încă o dată că formează un cuplu puternic și fericit. Cei doi se iubesc la fel ca în prima zi alături de copii lor.

Recent ei au hotărât să-și cumpere un apartament la mare pentru a se putea bucura de mai multe vacanțe în cinci, la mare. 

 

Sursa foto: Arhivă personală

 

Adaugă comentariu