Ce vedete autohtone au organizat cumetrii anul acesta

Ce vedete autohtone au organizat cumetrii anul acesta

Sezonul cald al anului este cel mai potrivit pentru a organiza tot felul de evenimente și petreceri. Vedetele autohtone nu fac excepție la acest capitol, unele dintre ele sărbătorind nunți, cumetrii sau zile de naștere. Mai jos îți prezentăm câteva dintre persoanele publice de la noi care și-au botezat odorașii și au organizat cumetrii pentru ei, în primăvara și vara acestui an.  

 

Designerul Elena Bivol a organizat cumetria Elizei la data de 30 aprilie 2017

Cea care a dat start cumetriilor în rândul vedetelor, a fost creatoarea de haine Elena Bivol. La jumătate de an după ce a adus-o pe lume pe micuța Eliza, designerul împreună cu soțul său, și-au botezat micuța, după care au dat o petrecere pe cinste alături de cele mai apropiate persoane ale familiei lor. La eveniment, tânăra mămică a ales să poarte două rochii create chiar de ea, una neagră, iar alta albă. Ambele ținute au scos în evidență formele sale frumoase. Cât despre rochița fiicei sale, Elena Bivol a ales una albă din comerț, ornamentată cu trandafiri. Atât ținuta mamei, cât și a fetiţei au fost asortate cu coronițe din flori.

 

Interpreta de muzică populară Lenuța Gheorghiță i-a organizat fiicei sale cumetria la data de 1 iunie 2017

Lenuța Gheorghiță i-a organizat cumetria fiicei sale Magdalena, chiar de ziua copiilor. Dacă în cazul celorlalte vedete copiii au câteva luni împlinite, atunci fiica interpretei și-a sărbătorit cumetria la vârsta de 8 ani. Petrecerea a fost organizată într-un restaurant select din capitală, unde au fost invitate peste 100 de persoane dintre care 20 au fost nașii de botez ai fetiței.

 

Tatiana Vornicescu și-a botezat fetița la data de 12 iunie 2017

Tatiana Vornicescu, fosta prezentatoare de la Jurnal TV, a organizat cumetria și botezul fetiței sale la începutul acestei veri, la aproape 4 luni de la nașterea fiicei sale, Nica. Pentru petrecere Tatiana a optat pentru ținute de culoare neagră pentru ea și pentru fiica sa. Petrecerea a fost dată într-un cerc restrâns de persoane, unde au participat nanii de botez ai micuței, părinții, rudele și prietenii.

 

Mariana Mihăilă a organizat cumetria fiului său la data de 7 iunie 2017

La începutul acestei veri, interpreta Mariana Mihăilă, a organizat o mega petrecere pentru fiul său, Marius. După ce și-a botezat băiețelul, interpreta a făcut publice primele fotografii cu chipul micuțului. Pentru cumetrie, Mariana Mihăilă a optat pentru un decor alb, tematica serii fiind îngerașii.

 

Adriana Ochișanu a organizat cumetria fetiței sale la data de 26 iulie 2017

Interpreta Ochișanu și soțul acesteia Sergiu Zmeu și-au încreștinat recent fetița. După botez, fericiții părinți au sărbătorit cumetria micuței Mihaela într-un restaurant select din capitală, unde au fost invitați colegii de breaslă ai interpretei, nanii de botez ai micuței, părinții și alţi oameni dragi familiei lor. La eveniment, Adriana a optat pentru o rochie lungă de culoare aurie, iar pentru Mihaela a ales o rochiță tip prințesă de culoare roz.

 

Foto: facebook.com; unica.md

Adaugă comentariu