Cu ce problemă se confruntă în sarcină bloggerița Cristina Gheiceanu

Cu ce problemă se confruntă în sarcină bloggerița Cristina Gheiceanu

În urmă cu aproximativ o lună, bloggerița Cristina Gheiceanu a făcut publică marea veste că așteptă primul său copilaș. Deși este o graviduță foarte activă și care are mare grijă la felul cum se alimentează și la modul său de viață, se pare că bloggerița se confruntă cu mici probleme în această perioadă.

Ne-am obișnuit să vedem pe rețelele de socializare doar partea frumoasă a vieții bloggerilor și a vedetelor din întreaga lumea. Dar iată că fosta prezentatoare TV, Cristina Gheiceanu, a spart toate stereotipurile și a anunțat că uneori nu-i chiar totul în culori vesele, și aici s-a referit și la perioada plină de griji prin care a trecut în sarcină, din cauza scurtării colului uterin. Ieri însă, Cristina a ținut să împărtășească câteva noutăți frumoase cu prietenii săi virtuali, comunicându-le despre veștile primite de la ultimul control la medic.

„Am avut un control la medicul meu astăzi și copilul are deja 2 kg și se dezvoltă perfect. Deci, aceasta este cea mai bună veste pentru noi! Bebelușul pare a fi foarte curios să ne întâlnească... Deci, ar trebui să fim pregătiți în orice moment”, a scris bloggerița pe una dintre rețelele de socializare.

 

Însărcinată în săptămâna 33, Cristina Gheiceanu continuă să participe activ la sesiuni foto și întâlniri pentru a-și dezvolta blogul și pagina de Instagram. Aceasta a mărturisit că se simte foarte bine, doarme suficient și nici nu a acumulat multe kilograme în plus pe parcursul sarcinii.

Amintim că Cristina Gheiceanu este stabilită în Elveția alături de soțul său, fotbalistul Ovidiu Mendizov. Tot acolo bloggerița va naște și își monitorizează sarcina.

Noi îi dorim viitoarei mămici sarcină fără griji în continuare și să aibă parte de o naștere cât mai ușoară!

Foto: Instagram.com

Adaugă comentariu