Cum a reușit Andreea Marin să dea jos 20 de kilograme

Cum a reușit Andreea Marin să dea jos 20 de kilograme

Andreea Marin a reușit să slăbească aproape 20 de kilograme începând din anul 2016. De atunci, vedeta se menține la o greutate optimă, ducând un stil de viață sănătos, cu alimente sănătoase și mult sport. 

Recent, Andreea Marin a povestit despre regimul ei de viață, alimentele pe care le consumă și cât de semnificativ i-a schimbat viața sportul.

„Cinci mese pe zi, fără prăjeli, sosuri, fast food – mă feresc de el ca de ciumă, ultima masă la 7 seara. Carbohidraţi, pâine, orez, paste făinoase doar până la ora 14 după amiază. Fructe şi legume proaspete în fiecare zi, dar la distanţă de mese. Atenție, fructe şi legume fără hormoni, fără toxine! Încercaţi să alegeţi ceea ce vine de la ţară şi nu e tratat chimic. Doi litri de apă pe zi. Paharul cu apă pe birou a înlocuit covrigeii şi alunele. Sare cât mai puţină, zahăr deloc, e bună şi mierea, nu prea des, doar la o adică.

Gimnastica de dimineaţă, 6 zile pe săptămână. Eu m-am convins că nu se moare din asta. Recunosc, m-am zvârcolit destul înainte să încep. Cel mai greu mi-a fost să mă trezesc cu o oră mai devreme. Dar am uitat ce a fost mai dificil, pentru că acum pur și simplu nu înţeleg viaţa fără mişcare, fără sport.

Trebuie să recunosc că am avut momentele mele de cădere, recidivele mele, dar important este când simţi că scapi controlul să îţi permiţi şi excepţii, după care să nu uiţi să reechilibrezi balanţa. Voi avea tăria să mă ridic acum din pat? Voi sări peste ora de aerobic sau mă voi ţine de program, aşa cum mi-am promis aseară? Cât voi mai rezista să trec pe lângă cofetărie fără să întorc capul spre vitrină? O să încetez vreodată cu văicăreala? Vă sigur, o să vina ziua în care o să spuneţi: „Sunt un alt om. Şi nu doar pentru că arăt mai bine, ci pentru că m-am împăcat cu mine însămi”, a spus Andreea Marin.

Sursa: sfatulparintilor.ro

Adaugă comentariu